Farming Simulator 17 Çıktı!

Farming Simulator 17 Çıktı!

Giants Software ekibinin geliştirdiği ve Focus Home Interactive firmasının yayıncılığını üstlendiği, ilk olarak 22 Şubat 2016 tarihinde duyurulan, popüler simülasyon serisinin en yeni oyunu Farming Simulator 17 bugün yayınlandı.

Herhangi bir hikâye modu bulunmayan oyunda oyuncular, seçtikleri bir yerde ektikleri ürünü yetiştirip pazarlayarak büyümeye çalışıyorlar. Multiplayer modunun ilk olarak Farming Simulator 15 ile oyunculara sunulduğu seride yine birçok yenilik Farming Simulator 17 ile birlikte oyunculara sunuluyor. Tarımın yanında hayvancılığın ve odunculuğun da yapılabildiği serinin yeni oyunu Farming Simulator 17 ile oyunculara sağlanan imkânlar oldukça genişletilmiş. Aralarında Challenger, Fendt, Valtra gibi markaların bulunduğu 75 farklı markanın 250’den fazla tarım aracının yer verildiği oyunda oyuncular, ilk defa ayçiçeği ve soya fasulyesini bu sürümde yetiştirebilecek.

Tarımdan hayvancılığa, ürünlerinizi yetiştirip büyüterek, kaliteli araçlarınızla dünyanın her noktasına ulaştırabileceğiniz ve bunu arkadaşlarınızla birlikte online olarak yapabileceğiniz Farming Simulator 17 bugün yayınlandı. Muhteşem detaylı olmasının yanı sıra oldukça güzel bir görsel kaliteyi de oyuncularla paylaşan Farming Simulator 17, Steam üzerinde 100 lira gibi bir satış fiyatına sahip. Oyunun yayınlaması şerefine Focus Home Interactive tarafından paylaşılan çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.