Burgan Bank'tan Vakıfbank Müşterilerine Müjde

Burgan Bank'tan Vakıfbank Müşterilerine Müjde

Burgan Bank son zamanlarda Alışık olmadığımız bir şekilde bir kampanya ile birlikte sunmuş bulunacak. Vakıfbank ile Burgan Bank arasında yapılmış olan anlaşma çerçevesinde Vakıfbank müşterilerine faizsiz bir şekilde 7500 TL kredi verileceği duyuruldu.

İki bankanın yapmış olduğu anlaşma çerçevesinde Burgan Bank herhangi bir kefil ve Yaşar tutulmaksızın Vakıfbank müşterisi olan herkese 7500 TL gibi bir miktarı faizsiz bir şekilde sunacak. Yapılan anlaşma 6 ay boyunca geçerli olmasından dolayı başvurular bu süre zarfında geçerli olacak. Vakıfbank müşterisi olan ve uzun süreden beri VakıfBank'a kullanmakta olan vatandaşların Burganbank tarafından 7.500tl gibi önemli bir miktarı faizsiz bir şekilde alabileceklerini öğrenmesi ile birlikte bankaya oldukça yoğun bir talep var. Yapılan başvurular ise taleplerini çok yoğun olmasına rağmen oldukça kısa bir süre içerisinde sonuç alıyor.

burgan-bank-ipotekli-ihtiyac-kredisi.jpg

10 Dakika İçerisinde 7500 Tl Kredi

Burgan Bank üzerinden yapılan başvurular ile birlikte uzun süre beklemenize gerek kalmadan 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde 7500 TL'lik kredinin izin alıp alamayacağınız ve ilgili bilgilendirme mesajı tarafınıza iletilecektir. Burgan Bank'ın resmi internet sitesi üzerinde yapılmış Ona açıklama çerçevesinde Vakıfbank ile yapılmış olan anlaşma kapsamında 7 bin 500 TL'lik krediyi sadece şimdiye kadarki Vakıfbank müşterisi olan vatandaşların alabileceği ve bu konu ile ilgili başvuru ekranın ise Burgan Bank internet sitesine direk olarak yakın bir zamanda ekleneceği bilgisi verildi. Konu ile ilgili başvuru yapmak isteyen vatandaşlar bebek olarak bankaya giderek bu kredinin alınması ile ilgili gerekli şartların yerinde olup olmadığının araştırılması üzerine başvuruda bulunabilir ve hak etmeleri durumunda 7500 TL ile kredilerinin direkt olarak hesaplarını aktarmasını müşteri hizmetlerinden veya banka yetkilisinden isteyebilirler.

15.jpg

Zaman Zaman Bu Şekilde Kampanyalar Olacak

Vakıfbank tarafından yapılmış olan açıklama çerçevesinde bu şekilde diğer bankalarla yapılmış olan anlaşmalar çerçevesinde vatandaşların daha iyi koşullarda ve daha iyi imkanlar da Kredi kullanmaları adına birçok anlaşmanın yapılacağı ve Bu anlaşmanın bir ilk olduğu ve devamını kesinlikle geleceği ile ilgili bilgi verildi. Şehrinde Burgan Bank bulunanlar krediye direkt olarak başvuru sağlayabilir. Şehrinde veya yaşadığı yerde herhangi bir şekilde Burganbank bulunmayan vatandaşlar ise internet üzerinden veya mobil bankacılık üzerinden veya Burgan Bank telefon numarası üzerinden kredi ile ilgili bilgi almaları ve bu krediye başvurmaları mümkün.

12 Ay Vadeli 7500 Tl

Burgan Bank tarafından Vakıfbank müşterilerine özel olarak verilecek olarak 7500 TL lik krediyi 12 ay boyunca herhangi bir faiz ve başka bir şart bulunmaksızın ödemeniz Mümkün olacak. İsteyen vatandaşlar 12 aylık ödeme dönemini faizi koşuluyla daha da uzatabilecek ve ayrıca istemeleri durumunda 2 ay ödemesiz bir dönem talep edebilecekler. Gerek bu kredisi ödemesiz dönem talep edilmesi gerek vade sayısının biraz da artırılması gibi talepler faiz ve ücret koşulu ile yapılacak.

banka-kredisi-kullanirken-nelere-dikkat-edilmeli-madde-madde-kredi-kullaniminda-dikkat-edilmesi-gerekenler.jpg

Böylelikle vatandaşların zorunda kalmaları durumunda neler taksitleri ödemelerinde bir sıkıntının bulunması halinde Bu şekilde bir haklarının olması da Burgan Bank tarafından Vakıfbank ile yapılmış anlaşma kapsamında yer alıyor. Vakıfbank kısa bir zaman içerisinde Ziraat Bankası Halkbank Aktif Bank Garanti Bankası ING Bankası İş Bankası gibi bankalarla da anlaşmalar sağlayarak vatandaşlara daha cazip imkanlar da Kredi alınması ve kullanılması noktasında Yardımcı olacağını açıkladı.

Bankalar Birbiriyle Anlaşıyor

Kredi faizlerinin yükselmesi ve bu durumdan dolayı hükümeti ve yetkililerin bu sıkıntıyı yaşamış olmalarından dolayı verilmiş olan direktif neticesinde bankalar birbirleri ile kredi noktasında anlaşmalar sağlayarak müşterilerin veya vatandaşların daha uygun koşullarda ve şartlarda Kredi almalarını sağlanacak. Böylelikle Kredi faizlerinin daha düşürülmesi ve piyasa içerisinde olan nakit sıkıntısını bir an önce giderilmesi Bu yöntem ile temin edilecek. Uzun yıllar boyunca daha cazip daha uygun koşullarda vatandaşlara Kredi vermek için uğraşmak da olan Vakıfbank diğer bankalarla da birleşerek bu cihaz imkan ve koşulu vatandaşlar için sunuyor. Genel olarak diğer bankalarla pek anlaşma yapmayan bankalar bu şartı ve bu Klişe ortadan kaldırarak daha cazip ve daha uygun koşullarda Kredi vermenin yollarını arıyorlar