Garanti Bankası Kredi Yarışında 1 Numara 65 Ay Vade 0.75 Faiz

Garanti Bankası Kredi Yarışında 1 Numara 65 Ay Vade 0.75 Faiz

Neredeyse her dakika bankalarla ilgili bir yeni bir açıklama geliyor. Yapılan her açıklama vatandaşın yüzünü güldürmeye yetiyor. Yapılan açıklamalar neticesinde bankalar cazip kredi fırsatlarını müşterilerine bir bir duyurmaya başladı.

Bazı bankalar sadece kendi müşterilerine birtakım kampanyalar sunmaktayken bazı bankalar genel olarak tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kapsamlı bir şekilde kampanya sunmayı tercih ediyor. Garanti Bankası tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kapsamı bir şekilde kredi sunmayı planlayan ve bu doğrultuda ilerleyen bankaların başında gelmektedir. Banka oldukça cazip fırsatları ve imkanları sadece kendi müşterilerine değil diğer müşterilere sunarak böylece kapsamını genişletmek de hem müşteri sayısında her geçen gün daha fazla arttırmaktadır. Yıllardan bu yana bu felsefe ile çalışmakta olan banka Bu sebeple Türkiye'nin en büyük özel bankası statüsündedir.

403620.jpg

Garanti Bankası Özel Faizli Kredi

Garanti Bankası tarafından özel faizli bir kredi sunulacağı uzun bir zamandan beri kamuoyu içerisinde değerlendiriliyordu. 0.99 olarak beklentinin bulunduğu faiz oranlarının açıklanması ile birlikte 0.75 olduğunun duyulması müşteriler nazarında oldukça büyük bir mutluluğa sebep oldu. Garanti Bankası'nın üst kesim yetkilileri tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda 1 civarında bir faiz oranının bulunacağı ve böyle bir kampanyanın müşterilere sunulacağı bilgisi kamuoyunda duyuluyordu.

Fakat banka oldukça büyük bir sürpriz yaparak çok güzel olan kredisini müşterilerine sundu. 0.75 faiz oranını bir şekilde sunulacak olan Kredi'nin miktarı ve oldukça çok. 99 bin TL limit a kadar verilecek olan kredi oldukça büyük bir kesimin rahatlamasına sebebiyet verecek. Üstüne üstlük 36 aylık ihtiyaç kredisi seçeneklerinden dışında verilecek olan bu Kredi 65 ay vadeli bir şekilde sunulacak. Böylece vatandaşlar istedikleri üç koşulun tamamına rahat bir şekilde ulaşmış olacaklar. Vatandaşların bankalardan beklentisi 3 farklı şekildeydi.

Bunlardan birincisi yüksek limitli kredi ikincisi uzun vadeli Kredi üçüncüsü düşük faizli kredi. Garanti Bankası bu taleplerin tamamını bir arada bulunduran ve karşılık veren bir kredi ile birlikte vatandaşların karşısına çıkması oldukça Büyük bir şaşkınlık yarattı. Konuyu değerlendiren diğer bankalar bu yarısını içerisinde oldukça büyük bir adım atan Garanti Bankası'nda bir noktada tebrik etti. İş Bankası ve Akbank gibi Türkiye'nin en büyük özel bankaları da bu konuda yeni çalışmalarının olduğu Garanti Bankası'nın vermiş olduğu bu cazip krediye nazaran oldukça daha fazla kaliteli kayıtları verileceği ile ilgili açıklamalar yaptılar

65 ay vadeli kredi

Garanti Bankası iyi koşullu kredisine birçok güzel haberle birlikte yenilenmeye devam ediyor. Verilen Kredinin limitini son derece yüksek olmasının yanı sıra oldukça farklı cazip tarafları bulunuyor. 85000 TL olarak sunulan 077 Faiz oranında kredinin daha farklı bir cazip Yani daha bulunmakta. 65 ay vadeli bir şekilde verilmekte olan kredinin ilk 5 ayında herhangi bir ödeme yapmanıza gerek bulunmuyor.

garanti-sube.jpg

Yani ilk 5 ay sonrasında ilk taksit ödemesi başlanıyor ve 60 ay boyunca bu taksit ödemeleri devam ediyor. Yapılan bu ödeme sistemi ile birlikte sunulmuş olan bu cazip kredi şimdiye kadar Türkiye'de sunulmuş en cazip kredi olarak değerlendirilir. Krediye almak isteyen binlerce vatandaş bir anda bankaya hücum etmiş durumda.