Türk Telekom'dan Kredi Müjdesi, 25 bin TL Kredi Vermeye Başladı

Türk Telekom'dan Kredi Müjdesi, 25 bin TL Kredi Vermeye Başladı

Bilindiği üzere tüm dünyada krediler Finans kurumları tarafından verilir. Bankaların dışında birtakım Finans kurumları vatandaşları kredi sunmaktadır.

Bankaların dışında birçok firmada vatandaşların Kredi ihtiyaçlarını karşılamak üzere adımlar atmaktadır. Bu Finans kuruluşlarından bir tanesi de Türk Telekom olarak son zamanlarda oldukça aktif bir şekilde hizmet veriyor.

Kredi sicil notu olumsuz olan vatandaşlar veya Kredi kullanamayacak durumda olan vatandaşlar çeşitli alternatifler aradı kim tarafından biliniyor. Türk Telekom bu noktada oldukça büyük bir alternatif sunularak vatandaşlara büyük bir kredi imkanı sunacak. Türk Telekom üzerinden herhangi bir sicil notuna bakılmadan veya kredi puanı değerlendirmesi yapılmadan 25.000 TL'ye kadar kredi almanız mümkün. Aslında bu durum bundan önceki geçmiş zamanda sizlere tanımış olan bir hak olarak bulunuyordu. Fırat bu noktada hakkınızı sadece telefon almak veya bir cihaz almak üzerine kullanabiliyordunuz. Bundan sonraki aşamalarda Türk Telekom üzerinden sadece cihaz değil aynı zamanda nakit para olarak 25 bin TL'ye kadar kredi kullanmanız da Mümkün olacak. Yani faturalıda yansıtarak ve diyebileceğiniz 25000 TL limitiniz bulunuyor.

Türk Telekom kredi

Türk Telekom üzerinden birçok cihaz satın almanız mümkündür. Alınan bu cihazların ödemelerini taksitlendirme yaparak ödeyebilirsiniz. Bu aşamada herhangi bir şekilde müşterilerin bankalarla olan sorunları ortaya çıkmamaktadır. Bundan sonraki aşamada sadece cihaz değil aynı zamanda 25 bin TL'ye kadar kredi almanıza bankadan mümkün olacak. Alacağınız krediyi faturanıza yansıtarak fatura ödeme suretiyle gerçekleştireceğiniz ödeme ile birlikte borcunuzu bitireceksiniz. Bu sistem ile bankadan kredi kullanamayan veya bankadan kredi kullanmak istemeyen vatandaşlar oldukça büyük bir imkânına kavuşmuş oluyor. Krediyi kullanabilmek adına Türk Telekom bayilikler veya Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşmanız gerekmektedir.

Kredinin faizi nedir

Türk Telekom üzerinden alacağınız Kredinin belirli bir faizi bulunmaktadır. Normal şartlar altında piyasa koşullarında Türk Telekom'da faiz belirlemesi yapmaktadır. 1.29 faiz oranı ile Türk Telekom üzerinden 25000 TL limit ne kadar kredi almanız mümkündür. En düşük miktar olarak 1000 TL almanız mümkün olacağı gibi en fazla 25000 TL almanız mümkün olacaktır. Başvuru neticesinde yapılacak değerlendirme sonucunda krediniz hesabınıza aktarılacak veya olumsuz olması durumunda olumsuzluk sebebi ile birlikte tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır.

Ödemelerim aksarsa ne olur

Bankalarla ilgili uygulamalara burada alacağınız kredi benziyor aynı şekilde Türk Telekom üzerinden de kural ve şartlar belirlenmiştir. Ödemelerinizin gecikmesi durumunda ilk olarak hattınız kullanıma kapatılacaktır. Hattım Kullanıma kapatılması aşamasından sonra takip işlemi devreye girer. Takip işlemi sonucunda da netice olarak ödemenin gerçekleşmesi durumunda icraya işlem başlatılacaktır. Böylelikle Kredi ödemesinin yapılması veya borcun tamamının ödenmesi tarafınızdan talep edilir.

Diğer Operatörler

Türk Telekom tarafından verilmiş olan bu insanla birlikte diğer operatörlerin de bu imkanı sağlayıp sağlamayacakları merak konusu. Turkcell ve Vodafone gibi Türkiye'nin büyük operatörleri Bu imkanı değerlendirerek vatandaşları onların da belirli bir miktarda kredi vermeleri bekleniyor. Çünkü bundan daha önceki zamanlarda Bu üç büyük operatör müşterilerine oldukça yüksek seviyelerde miktarları içermekte olan telefonlara taksitli bir şekilde bulunmaktaydı. bu şekilde de kredi almalarına imkan sağlamaları arasında pek fark bulunmamasından dolayı bu operatörlerinde vatandaşlara yaklaşık olarak 20 ila 50 bin TL arasında bir kredi vermeleri beklenmektedir.

Bu durumda vatandaşların uygun şekilde Kredi kullanmasına veya Kredi kullanamadıkları bir alandan dolayı bunun zamandır sıkıntı çekmesine önlem olmuş durumdadır. Böylece vatandaşlar sıkıntılarını girebilecekleri bankaların dışında yeni bir sektör daha gelişmiştir. Fakat burada da ödemelerin zamanında olmaması durumunda aynı benzersiz sonuçlara Ulaşmak mümkündür. Operatörler üzerinden yapılan ödemelerin de zamansız olması durumunda Belirli bir zaman sonra buralarda kredi vermeyecektir.