Vakıfbank 75 bin TL'lik krediye uygun şartlarda sunacak

Vakıfbank 75 bin TL'lik krediye uygun şartlarda sunacak

Türkiye'de kamu bankaları ve özel bankalar olmak üzere 2 çeşit banka bulunmaktadır.

Kamu bankaları mevcut vatandaşların sıkıntılarını uygun bir şekilde bir takım kampanyaları piyasaya sürerek diğer bankaların da benzeri kampanyalar yapması yolunda bir çalışma sergilemektedir. Vakıfbank aynı şekilde çalışmakta olan bir kamu bankasıdır. Vakıfbank Ziraat Bankası Halk Bankası kamu Bankası olarak bilinmekte olan bankalardır. bu Bankalar Genel olarak çok fazla Kar amacı gütmeden vatandaşların uygun bir şekilde Kredi ihtiyaçlarını karşılamaları mı sağlar. Vakıfbank böyle bir çalışmayı yeniden başlatmış bulunuyor 75000 TL gibi yüksek bir miktarı vatandaşlara uygun koşullarda verecek. 75.000tl almak isteyen vatandaşlar ister 1 sene 2 sene ister 3 sene ister 4 sene veya 5 senelik bir vade isteyerek kredilerini kullanabilecekler.

Kredi faizi ve koşulları

Belirtinin kredinin faiz ve koşulları birbirinden farklıdır. Hangi vade seçeneği ve faizi seçeceğiniz bir noktada sizin tercihiniz ile belirlenmektedir.

12 ay yani bir sene şeklinde vadeli bir kredi almak istemeniz durumunda 75 bin TL'ye kadar bir limit Vakıfbank tarafından size verilecektir. Faiz olarak 1.45 faiz oranı ile sunulacak olan bu kredinin Masrafı ise 500 TL olarak belirlenmiştir.

24 ay yani 2 sene vadeli bu şekilde kredi kullanmak isteyen vatandaşlara 75000 TL verilmektedir. 500 TL masraf tahsil edilmektedir. 1.49 faiz oranı verilmekte olan bu kredinin vade sayısı 36 ay olarak sınırlandırılmıştır Ayrıca 750 TL gibi küçük bir kredi masrafı bulunmaktadır.

36ay şekilde kredi Almak isteyen vatandaşlar ise özel olarak 75.000tl bir limit tahsis edilmiştir 1.77 faiz oranı ile birlikte sunulacak olan bu Kredi ile birlikte bin TL'lik bir kredi masrafı söz konusudur.

48 ay vadeli bir şekilde kredi kullanmak istemeniz durumunda banka size yardımcı olacaktır. 75 bin TL'ye kadar kredi sizlere Bu şartlarda verilecektir. 1.75 faiz oranı ile sunulacak olan bu ihtiyaç kredisi vade sayısı 48'dir Ayrıca bin TL kredi tahsis ücreti bulunmaktadır.

60 ay vadeli bir şekilde kredi kullanmak isteyen vatandaşlar da Vakıfbank üzerinden kredilerin alabilirler aynı şekilde 75.000tl ye kadar bu krediyi almak mümkündür. Kredi faizi 0.75 olarak sabitlenmiştir. Ayrıca bin TL kredi tahsis ücreti bulunmaktadır faiz olarak ve vali olarak piyasa içerisinde en fazla ilgi gören ve rağbet gören krediler arasında Vakıfbank tarafından verilmiş olan krediler bulunmaktadır.

Kimler kredi alabilir

Krediye Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes başvuru yapabilir. 18 yaşından üst olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının başvuru yapabilme Hakkı bulunmaktadır. Ayrıca sigortalı olarak bir işte çalıştığını bile gelebilen veya Vakıfbank üzerinden maaş almakta olan müşteriler bu krediyi alabilirler. Vakıfbank üzerinden maaş almakta olan müşterilerin herhangi bir belge ibraz etmesine gerek bulunmamaktadır. Vakıfbank üzerinden kredi veya maaş almamış bir müşterinin Bu belgeleri evrakları bankaya ibraz etmesi gerekmektedir bankanın gerekli durumlarda kefil isteme hakkı bulunmaktadır.