Tüm Ziraat Bankası Kredi Kartları 50.000 TL Limitli Oldu

Tüm Ziraat Bankası Kredi Kartları 50.000 TL Limitli Oldu

Kredi kartları bugün herkes tarafından kullanılmakta olan bir üründür her kredi kartının kendine ait bir limiti bulunmaktadır.

Kredi kartları bugün herkes tarafından kullanılmakta olan bir üründür her kredi kartının kendine ait bir limiti bulunmaktadır. Tüm vatandaşlar gerekeni talepleri doğrultusunda gerek bankalar tarafından verilmiş limitleri dahilinde belirli kasaplıkla bu kredi kartlarını kullanmaktadır. Kimi kredi kartlarının nakit çekimini miktarı fazladır kim kredi kartının alışverişte miktarı fazladır. bu durum bankaların politikaları ile birlikte vatandaş tarafından talepler doğrultusunda oluşturulmaktadır.

Birçok vatandaş yeri geldiğinde ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kredi kartının limitini arttırmak veya azaltmak istemektedir. Bu gibi durumların önüne geçebilmek için ziraat bankası yeni bir kampanya başlatmış bulunmaktadır. Vatandaşların talep etmesi durumunda bir buçuk senelik o geçerli olacak şekilde kredi kartlarının limitlerini 50.000 tl olarak sabitleyecektir.

Böylece 3000 tl 5000 tl veya 7000 tl gibi kredi kartı limitleri düşük olan vatandaşlar bir anda 50.000 tl'lik bir limit ile birlikte birçok ihtiyacını karşılayabilmektedir. gerekeni düğün yapacaklar gerek araba alacaklar gerek konut alacaklar veya gerek evinin eşyasını değiştirecek vatandaşlar kredi kartı limitlerini yetersiz olmasından dolayı sıkıntılı olduklarını dile getirmekte yedi bu kredi kartı limitinin 50.000 tl gibi sabit bir miktar yükseltilmesi ile birlikte herkes ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilecek.

Kimlerin Kredi Kartı Limiti Yükseltilecek

Öncelikle bu konu ile ilgili sms gönderen vatandaşların öncelik tanınacak. Yani herhangi bir şekilde kredi kartı kullanmakta olan müşterilere kredi kartı limitini 50.000 tl'ye yükseltilmesini ister misiniz şeklinde soru bulunan bir kısa mesaj gönderilecek. Kısa mesajla evet şekilde cevap yazılması ile birlikte vatandaşların kredi kartı direkt olarak 50.000 tl elimi tekrar edilecek.

Fakat kısa mesaja cevap verilmemesi durumunda veya hayır diye cevap verilmesi halinde eski kredi kartı limitinizi kullanmaya devam edeceksiniz. veya tüm bunların yanı sıra kısa mesaja hayır geç cevap vermeniz durumunda daha sonradan yaşanılan bir pişmanlık neticesinde müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı limitini tekrardan 50.000 tl'ye yükseltilmesi ile ilgili talebi onaylamak istediğinizi müşteri temsilcisine belirtebilirsiniz.

Herkesin Limit Artırılacak Mı?

Maalesef tüm vatandaşların gene tüm müşterileri kredi kartı limitlerini 50 bin tl artırılması gibi bir durum söz konusu değil. Yapılan değerlendirmeler neticesinde kredi kartı ödemeleri de herhangi bir sıkıntı bulunmayan vatandaşlara öncelikli olmak üzere gelir belgeleri ve gelir düzeyleri 50.000 tl'lik kredi kartı limitini karşılayabilecek düzeyde olan vatandaşlara bu imkan sağlanacak. böylelikle geliri oldukça düşük olan ve bu miktarı karşılayamayacak durumda ki olan vatandaşların limitlerinin arttırılması gibi bir durum söz konusu değil. Bu sebeple vatandaşlar kendilerinin limitini niye artırılmasına uygun görülmediği ile ilgili herhangi bir şekilde Ziraat Bankası'na talepte bulunamayacaktır.

Normal şartlar altında ziraat bankası kredi kartı kullanmakta olan vatandaşlar limitlerinin arttırılması gerektiğini veya taleplerinin bu şekilde olduğuna bankayı arayarak dile getirebilmekteydi gene eskiden olduğu gibi bu şekilde kredi kartı limit arttırma talebinde bulunmak mümkün.

Tüm bunların yanı sıra internet bankacılığı kullanmakta olan ziraat bankası müşterilerine kredi kartı limit arttırma işlemi yaptırmaları mümkün oluyor. 50.000 tl'lik kredi kartı limiti teklifi bulunan vatandaşlara internet bankacılığı üzerinden de teklif iletiliyor.

Yani kredi kartı limit arttırma seçenekleri arasında kontrol sonucunda kredi kartı limitini 50.000 tl olmasını isterimsiniz seçeneğinin bulunması ile birlikte istediğin zaman bu seçeneği tıklayarak kredi kartı limitini arttırmanız mümkün olacaktır.

Böylelikle kredi kullanmanıza gerek kalmadan gerek alış veriş işlemlerinin tamamlanması gerek ise nakit kullanımı sorunu ortadan kalkmış olacak