Garanti Bankası 18 Yaş Üzerindeki Tüm Müşterilerine Hediye Dağıtacak

Garanti Bankası 18 Yaş Üzerindeki Tüm Müşterilerine Hediye Dağıtacak

Garanti bankası ülkemizde bulunmakta olan en büyük özel bankalardan bir tanesidir. Banka çeşitli kampanyaları ilk olarak sunma özelliğine sahip olan bir bankadır.

Garanti Bankası üzerine yayılmakta olan bir takım kampanyalar diğer bankalar tarafından örnek alınmakta ve ilerleyen süreçte bu bankalarda benzeri kredileri vatandaşlarına veya kampanyaları vatandaşlarına aynı şekilde sunulmaktadır. Son zamanlarda Garanti Bankası tarafından bir hediye kampanyası düzenlenmektedir. Garanti Bankası 18 yaşından büyük vatandaşlara yani 18 yaşından büyük olan müşterilerine bir hediye kampanyası başlatmış bulunuyor.

garanti-bankasinin-ismi-degisiyor-1556178808-12094478392.jpg

18 yaşının üzerinde bankanın müşterisi olan vatandaşlara çeşitli yaş gruplarına göre hediyeler sunulmaktadır. Alınan Kredi veya kredi kartları neticesinde bankanın aktif olarak müşterisi bulunmakta olan vatandaşlara banka çeşitli hediyeler sunmaktadır. Böylelikle banka vatandaşlarına gerekli ehemmiyeti ve önemi gösterdiğini göstermeye çalışmaktadır.

Birçok Hediye Var

Banka ülkemizde Uzun yıllardan beri hizmet vermekte olan özel bankalardan bir tanesidir. Zaman zaman çeşitli faizsiz kredi veya kredi kartı kampanyaları ile birlikte vatandaşların da memnun etme çabası içerisinde olan önemli bankalardan bir tanesidir. Banka son zamanlarda görmeye Alışık olmadığımız bir şekilde tüm müşterilerine bir hediye verme kampanyası içerisinde bulunmaktadır. internet bankacılığı kullanmakta olan vatandaşlara çeşitli hediyeler sunacağını banka resmi olarak açıklanmış bulunmaktadır.

Aktif olarak internet bankacılığı ve mobil bankacılığı kullanmakta olan vatandaşlara iPhone telefon hediyesi verileceği bankanın duyurular kısmında bulunmaktadır. Yapılacak olan çekiliş neticesinde belirli sayıdaki müşterilere bu hediye sunulacaktır bunun yanı sıra notebook veya bilgisayar gibi hediyeler de aynı şekilde müşterilere sunulacaktır. Bu hediyeler çekiliş neticesinde sahibini bulacaktır.

Sayı olarak son derece fazla bir hediye sunacağını belirten banka böylelikle vatandaşların banka ile olan ilişkisini daha da kuvvetlendirmek istemektedir. Aynı zamanda son zamanlarda alınması ciddi maliyet içeren iPhone telefon veya notebook gibi seçenekleri müşterilerine hediye olarak sunmaktan banka keyf Duymaktadır.

21.jpg

Kampanyaya Katılım Ne Şekilde

Internet bankacılığı kullanmakta olan veya mobil bankacılık kullanmakta olan müşteriler kampanyaya katılımla ilgili ilgili bölüme tik koyarak kampanyaya katılmış olacaklar. Her internet bankacılığında ve mobil bankacılığa giriş ve birlikte bir çekiliş hakkı kazanacak olan vatandaşlar belirli bir tarihçi çerçevesinde bu eylemleri devam ettirmeleri süresince bu çekiliş haklarını kazanmış bulunacaklardır. Yapılacak çekilişte Milli Piyango İdaresi dairesi başkanlığınca takip edilecek ve çekilişte kazanan üyeler veya müşteriler böylelikle hediyelerine kavuşacaklardır.

Banka Kampanyaları

Garanti Bankası ehliyet kampanyasının yanı sıra birçok ihtiyaç kredisi ve kredi kartı ile ilgili de kampanyaları vatandaşlara sunmaya devam ediyor. İhtiyaç kredilerinde 36 aya Varan ihtiyaç kredilerini müşterilerine sunuyor. 250 bin TL'ye kadar sunulmakta olan ihtiyaç kredisine başvuru yaparak Kısa bir süre içerisinde kredinin onaylanıp onaylanmadığını tarafınıza iletiliyor. Böylece Kısa bir süre içerisinde uzun süre beklemeden kredinizi tahsil edilip edilmeyeceği ile ilgili bilgilendirme yapılmış oluyor. Kredinin onaylanması durumunda müşteriler bankaya davet edilerek uygun şartlar ve koşullar çerçevesinde resmi evraklar tanzim edilip Kredi müşteriye tanzim ediliyor

Bankanın kredi kartı kampanyaları nelerdir? Çeşitli noktalarda yaptığı anlaşmalar çerçevesinde herhangi bir faiz ve ek masraf bulunmadan çeşit taksitlendirmeler yapılıyor. Böylece tek seferde ödenmesi mümkün olmayan bir takım alışverişlerde Garanti Bankası devreye girerek müşterilerinden herhangi bir vade farkı ve ek komisyonun istemeden taksitlendirme yapmış oluyor. Garanti Bankası gün içerisinde onlarca Bu şekildeki kampanya ile birlikte vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyor. müşteriler Garanti Bankası'nın kampanyaları kısmına girerek bu kampanyaların neler olduğunu yakından takip edebilir.

garanti-bankasi-khk-liye-hesap-acmak-istememis-672198-5.jpg

Kampanya koşulları

Her kampanyanın kendine ait bir takım koşulları bulunmaktadır. kampanyaya katılmadan önce mutlaka Garanti Bankasının İnternet sayfasından kampanyaları bölümünde kampanya şart ve koşullarına dikkatli bir şekilde okumak gerekmektedir. Bu şartların yerine getirilmesi zarfında hediyeler dağıtılmaktadır veya taksitlendirmeler yapılmaktadır. bir takım müşteriler bu kampanya detayları tam olarak olmalarından dolayı bazı eleştirilere bulunmaktadır fakat gerekli olan katılımın sağlam olması durumunda banka herhangi bir şekilde hediye Hakkı veya kampanya Hakkı müşterilerine tanımayacaktır.