Denizbank İcralık Olanlara 10.000 Tl Kredi

Denizbank İcralık Olanlara 10.000 Tl Kredi

Denizbank son zamanlarda oldukça kapsamlı ve ses getirecek bir krediyi duyurdu. Bugüne kadar her zaman kredi notu olumlu olan vatandaşlara yüksek miktarlarda kredi verileceği ve bu konudaki çalışmalar sürekli olarak reklam edildi.

Fakat ülkenin büyük bir kısmının icralık olduğu veya ödemelerini geciktirdiği biliniyor. Bu vatandaşların sayısının oldukça fazla olmasından dolayı ekonomik sıkışıklık oluşuyor. Bu durumda olan vatandaşlar herhangi bir bankadan kredi alamıyor kredi kartı başvurusu yapamıyor kısacası finansal hizmet veren hiçbir kurum ve kuruluştan yardım alamıyorlar.

denizbank-hhh-88.jpg

Denizbank bu duruma bir dur demek maksadıyla 10.000 TL'lik krediyi icralık olanlara sunmaya hazırlanıyor. Böylelikle verilecek olan kredi de kredi puanını herhangi bir öneminin olmayacağı sigortalı olarak çalışan bir vatandaşın 18 yaşının üstünde olması şartıyla herkesin bu krediyi alabileceği bilgisi kredi ile birlikte sunuldu.

Takipte olanlara müjde

Kredi veya kredi kartını ödeyememesinden dolayı takipte olan vatandaşlara sonunda müjde verildi. Normal şartlar altında kredi takibinde bulunan vatandaşlara herhangi bir şekilde kredi veya kredi verilmesi mümkün değilken Denizbank tarafından verilen müjde ile birlikte bir anda her şey değişti. Denizbank bu durumda olan vatandaşlara 10000 TL'yi 36 ay vade ile hiçbir şart ise koşul bulunmadan direkt olarak hesaplana geçecek şekilde vermeyi kabul etti. Böylelikle Bu vatandaşlar finansal hayata tekrardan dönmenin memnuniyeti içerisinde kredilerine zamanında ödemeleri durumunda daha fazla ve yüksek miktarlarda kredi alabileceklerini öğrenmeleri ile birlikte oldukça büyük bir ekonomik geri dönüşün altına imza atıldı.

10.000 TL'lik krediyi 12 ay vadeli bir şekilde almak isteyen vatandaşlara 0.99 faiz oranıyla bu kredi sunacak. Kredi için kredi puanına kesinlikle bakılmayacak ve herhangi bir şekilde kefil şartı da bulunmayacak.

10.000 TL olarak miktarı 24 ay vadeli bir şekilde kullanmak da mümkün. Böyle bir durumda ise 1.24 faiz oranı ile birlikte bu kredi sunulacak artı bu kredi ile ilgili herhangi bir şekilde kefil istemeyecek.

36 ay vadeli bir şekilde bu krediyi kullanmak isteyenlere 1.49 faiz oranı ile birlikte 36 ay vadeli bir şekilde 10 bin TL limitli kredi sunulacak bu Kredi de herhangi bir şekilde kefil şartı ve benzeri diğer şartlar aranmayacak.

Zamanında ödeme yap bana daha yüksek limitli kredi

Belirtilen 10.000 TL'lik krediyi 36 aya varan vade seçenekleri ile birlikte almış olan vatandaşların bu krediyi zamanında ödemeleri koşuluyla ilerleyen zamanlarda daha yüksek limitli kredilerde verileceği açıklandı. Böylelikle uzun zamandan beri Kredi puanı düşük olmasına sebep göstererek kredinin anlamaması noktasındaki sıkıntı birçok vatandaşın ortadan kalkacak. Fakat burada gene en önemli görev vatandaşların üzerine düşüyor.

denizbank-tan-simit-sarayi-na-destek-665903-5.jpg

Yani zamanında kredilerin taksitlerini ödeyen vatandaşlar için bu sıkıntı bir noktada ortadan kalkacak. Fakat aynı şekilde kredi ödemelerini geciktiren ne zamanında ödemeyen veya hiç ödemeyen vatandaşlar için bundan sonra herhangi bir şekilde kredi almaları mümkün olmayacak ve tüm kapılar kapatılacak. Benzer şekilde daha önce olduğu gibi icrayi işlem başlatılacak banka takibine alınacak ve eski de olduğu gibi avukatlık olacak şekilde masrafları artacak bir biçimde değişecek