QNB Finansbank Düşük Faizle Mutlu Eden Krediyi Duyurdu! Üstelik 3 Ay Ödemesiz!

QNB Finansbank Düşük Faizle Mutlu Eden Krediyi Duyurdu! Üstelik 3 Ay Ödemesiz!

Bankalar tarafından verilen kredileri araştırmaya başlayan vatandaşlara güzel haber QNB Finansbank’tan geldi. Buna göre banka tarafından kaçırılmayacak bir kredi fırsatı duyuruldu. İşte detaylar…

Son yılların en dikkat çekici bankalarından biri olan ve özellikle pandemi sürecinde vatandaşlara – esnaflara sağladığı krediler ile dikkat çeken QNB Finansbank’tan kaçırılmayacak bir kredi fırsatı duyuruldu. Kısa sürede büyük ilgi gören bu kredi paketinin detayları oldukça uygun karşılanırken; kredinin üstelik 3 ay geri ödemesiz olması ise kredi başvurusu yapacakları sevindirdi. Aylık düşük ödemeler ile 15 bin TL’lik krediyi anında veren QNB Finansbank, paketin detaylarını da açıkladı.

616x321-acil-nakit-paraya-ihtiyaci-olanlara-5000-tl-kredi-190-lira-taksitle-geri-odeme-internet-uzerinden-alabilirsiniz-1617825437040.jpg

QNB Finansbank tarafından duyurulan 15 bin TL’lik kredi faiz oranı olarak en düşük kredi paketlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Üstelik 3 ay geri ödemesi fırsatını sunan bankaya faizle birlikte ödenecek tutar ise oldukça düşük. Krediye dair detayları duyuran bankaya kısa sürede birçok başvuru yapıldı.

15 Bin TL’lik Kredinin Detayları Açıklandı

QNB Finansbank tarafından duyurulan 15 bin TL’lik kredinin detayları banka tarafından açıklandı. Buna göre faiz oranını duyuran bankanın açıkladığı oran % 1,39 oldu. 3 ay ertelemeli şekilde taksit ödemesine başlanan kredinin vade sayısı 12 olarak belirlenirken; öte yandan kredinin ödenmesinden sonra toplam ödenecek para miktarı ise 20.147,88 TL olarak belirtildi. Bu kredi için banka tarafından belirlenen tahsis ücreti 75 TL olurken, aylık taksit tutarı ise 557,58 TL olarak açıklandı.

Kredi İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

QNB Finansbank duyurduğu 15 bin TL’lik kredi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kısa sürede binlerce kişi bu krediye başvuru yaparken, banka tarafından kredi başvurusunda istenecek olan belgelerde açıklandı. Kredi başvurusu için istenen belge veya evraklar şöyle;

  • Nüfus cüzdanı
  • Güncel adres bilgisi gerekmektedir. Adres bilgisi güncel olmayan kişiler ise son 3 ay içerisinde düzenlenmiş olan herhangi bir faturayı başvuru evrakları içerisinde bankaya vermelidir. (su, elektrik, cep telefonu, sabit hat, doğalgaz faturalarından herhangi bir tanesi.
  • Gelir belgesi… istenen miktar için kredi ön onayı alınamadığı taktirde bu evrakın hazırlanması ve bankaya sunulması istenmektedir.
  • Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet dökümü
  • İpotek veya teminat için gerekli belge veya evraklar
  • Banka gerek görmesi halinde ek evrak veya belgeyi kredi başvurusunu yapacak kişiden isteyebilmektedir.

Kredi Ödeme Planı Nasıl Olacak?

tablooo.png