Alış Veriş Yap Garanti Bankası Senin Yerine Ödesin! Kredi Kartı Olana 500 TL İade!

Alış Veriş Yap Garanti Bankası Senin Yerine Ödesin! Kredi Kartı Olana 500 TL İade!

Garanti Bankası son zamanlarda birçok kampanya ile birlikte gündemimize geliyor. Banka Türkiye'nin en büyük özel bankalarından bir tanesi olarak gösterilir.

Bu sebeple yapmış olduğu kampanyalar da genel olarak bir başlangıç niteliğindedir ve diğer bankalar peşi sıra benzeri kampanyalar yapmaya başlarlar. Banka gene adından oldukça uzun süre söz ettirebilecek bir kampanya ev ile birlikte gündemimize geldi. Birçok internet sitesi ve kampanya duyurusu yapan sosyal medya hesapları Garanti Bankası'nın yapmış olduğu bu kampanya ile birlikte oldukça yüksek seviyede paylaşımlar yapmaya başladılar.

Türkiye'de kredi kartı kullanımı oldukça üst seviyelerde. Neredeyse nakit paradan daha fazla miktarda kredi kartı kullanımı sağlanmaktadır. Bu sebeple de bankalar yüksek seviyede kar elde etmektedir. Bankalar elde etmekte oldukları bu kararlarda birbirleriyle yaratabilmek adına çeşitli kampanyalar ortaya koyar. Garanti Bankası Türkiye'de en fazla kredi kartına sahip müşterisi bulunan bankalardan bir tanesi olarak biliniyor. Bu sebeple elindeki müşterilere sürekli olarak tutabilmek ve yenilikler ortaya koyabilmek adına çeşitli kampanyalar ile birlikte gündeme geliyor.

Garanti Bankası alışveriş kampanyası

Garanti Bankası tarafından duyurulmuş olan alışveriş kampanyasında yapmış olduğunuz alışverişin belirli bir kısmı size iade ediliyor. Aylık olarak yapılan harcamaların belirli bir limiti hesaplanarak direkt olarak Bonus olarak hesaplarınızı aktarılacak. Kampanya şu şekilde işliyor;

Aylık olarak harcaması 10.000 TL ve üzeri olanlara aylık 600 TL iade

Aylık harcaması 8000 TL ve üzeri olanlara 400 TL iade

Aylık harcaması 6000 TL ve üzeri olanlara 300 TL iade

Aylık harcaması 4000 TL ve üzeri olanlara 200 TL iade

Aylık harcaması 3000 TL ve üzeri olanlara 100 TL iade

Şeklinde kampanya devam ederek sürüyor. Kampanyaya katılım için öncelikle başvuru yapılması şartı bulunuyor. İnternet sitesi üzerinden bulunan başvuru şartlarını dikkatli bir şekilde okunması ve bu şartlara uygun bir şekilde başvurunun değerlendirilmesi neticesinde onu sana hesabınıza aktarılıyor. Bonusların aktarılması için unutulmaması gereken bir nokta aynı işyerinden birden fazla kez alışveriş yapılmamış olması ve aynı zamanda belirli limitlerin üzerinde alışverişleri yapılmış olması gerekiyor. Yapılan alışverişler tek seferde yapılabileceği gibi birden fazla kez de değerlendirme yapılarak alışveriş yapılması neticesinde bu miktarların geçirilmesi suretiyle bonus hesabınıza aktarılacaktır. Verilen bonuslar belirli bir süre içerisinde harcaması gerekmektedir. Belirtilen zaman içerisinde harcanmayan bonuslar tekrardan silinmektedir. Bu kampanya içerisindeki tanınmış olan süre elde edilen borusu 15 gün süreyle harcanmış olmasıdır. Banka yapmış olduğu bu Kampanyayı değiştirme veya iptal Etme hakkına sahiptir. Bazı alanlarda yapılan alışverişler için bu kampanyaya dahil edilmektedir Bu kampanya Ziynet eşyası alımlarında geçerli olmayacaktır.

Banka belirli bir süre bu kampanyayı devam ettirecek. Kampanyaya belirli bazı kartlar katılabilyor. Her krdi kartı bukampanyaya uygun bulunmuşor. Bu sebeple elinizde bulunmakta olan kullanmakta olduğunuz kredi kartının bu kampanya içerisinde kullanılmakta olan ve kampanya içerisinde bulunmakta olan kartlardan birisi olup olmadığını belirlemeniz gerekmektedir. Ayrıca kredi kartı aile içerisinde bir kere katılıma izin vermektedir. Aynı aile içerisinde birden fazla bu kredi kartının bulunması durumunda kampanya katılımı bir kişi ile sınırlandırılmaktadır. Bu sebeple de ik başvuru yapan kişinin kart bilgilerine ve ekstresine bu indirim ve kampanya tanımlanacaktır. Diğer başvuru yayılan karta bu miktarlar aktarılmayacaktır.

Bir kişinin birden fazla kredi kartının bulunması durumunda gene sadece 1 kredi kartı ile yapılan değerlendirmeler ele alınacaktır. Bunun dışında kampanyaya katılım mümkün değildir. Banka her hangi bir şekilde müşterinin haksız bir şekilde kazanç sağladığını tespit etmesi durumunda bu kampanyayı müşteri bazlı olarak iptal etme hakkına sahiptir. Bu nedenle kampanya detaylarını okuyarak işlem yapmanız uygun olacaktır.