5000 TL Altındaki Kredilere 0.49 Faiz, 5000 -10.000 TL Arasındaki Kredilere 0.99 Faiz

5000 TL Altındaki Kredilere 0.49 Faiz, 5000 -10.000 TL Arasındaki Kredilere 0.99 Faiz

İhtiyaç kredileri ile ilgili son zamanlardaki oldukça büyük faiz yükselmesinden dolayı vatandaşlar kredilerden çekmekte zorlanıyorlar.

Bundan dolayı bankalar çeşitli miktarlarda ki düşük faizli olan kredileri bir bir açıklamaya başladılar. Yapılan açıklamalarla birlikte 0.49 dan başlayarak oldukça cazip kredileri verildiği görülmektedir. Bankalar bu aşamadan 18 ila 36 ay arasında vade vermekte ve böylelikle bu kredileri uygun koşullar altında vatandaşlar sunmaktadır.

31.jpg

Vakıfbank Cazip Kredi

Kamu bankaları arasında her zaman en cazip kredileri erimesi ile bilinmekte olan Vakıfbank 5000 TL'ye kadar olan kredileri 049 faiz oranı ile vereceğini duyurdu. Aynı zamanda 5000 ile 10.000 TL arasındaki çekeceğiniz kredilerde 0.99 faiz oranı uygulanacak olması Vakıfbank müşterilerine oldukça memnun etti. Vakıfbank yapmış olduğu açıklamada bu kredinin sadece kendi müşterilerine değil diğer bankalardan gelerek kredi talebinde bulunan vatandaşlara da verileceğini belirtmesi ile birlikte tüm Türkiye'de önemli bir sevinç durumu bu hakim oldu.

Banka bu vermiş olacağı kredi imkanı yanı sıra daha üst limitlerde kredi isteyen vatandaşlara da uygun koşullarda kredi vereceğini belirtti. Aynı zamanda konut kredisi ihtiyaç kredisi ve benzeri kredi alanlarında en cazip imkanları sunmakta olan kamu bankası olarak bilinen Vakıfbank oldukça büyük bir memnuniyet oluşturmaya devam ediyor.

Halk Bankası Cazip Kredi

Bir diğer kamu bankası olarak bilinmekte olan Halkbank vatandaşlara cazip imkanlar sunmaya devam ediyor. Son yapmış olduğu açıklama ile birlikte 5000 TL limit a kadar olan kredileri 0.49 faiz oranı ile verileceği ve bu karelerin 36 aya kadar vadelendirme bilgisi vatandaşları iletildi. Aynı zamanda kredinin 10.000 TL'ye kadar olan kısmının ise 0.99 faiz ile verilecek ve aynı şekilde 36 taksitle taksitlendirilecek olması vatandaşlar arasında büyük bir memnuniyetle yol açtı. Halkbank sadece kendi müşterilerine değil tüm Türkiye Cumhuriyeti'nde şartları uygun olan vatandaşlara bu krediye vereceğini belirtti.

Halk Bankası bu 2 kredi kredi dışında başka farklı kredileri de müşterilerine sunmaktadır. Yüksek limitli olarak ihtiyacı bulunan ihtiyaç kredisi isteyenlere bu kredileri de ayrıca sunmaktadır. Ayrıca taşıt almak isteyenlere yüksek limitli taşıt kredisi imkanı Halkbank'ta çeşitli seçenekler ile sunulmaktadır. Konut almak isteyenlere en uzun vade ve en cazip kredi imkanı ile kredileri de aynı şekilde kamu bankası tarafından ayrıntılı bir şekilde sunulmaktadır.

Ziraat Bankası Cazip Krediler

Bir diğer kamu Bankası olan Ziraat Bankası 2 kamu bankasının sunmuş olduğu 5000 TL'ye kadar 0.49 faiz oranıyla kredi ve ayrıca 5000 TL ile 10.000 TL arasında 0.99 faiz oranıyla verilmekte olan krediye aynı şekilde şartları uygun olan vatandaşları davet etti. Yapılan açıklama ile birlikte 18 ay ile 36 ay arasında vadeli bir şekilde sunulacak olan kredinin tüm vatandaşların alabileceği bir şekilde konumlandırıldı ve vatandaşlara sunulduğu bilgisi iletildi. 5000 TL'lik kredinin vade sayısının 18 ay olarak belirlendiği aynı zamanda 10 bin TL'ye kadar olan limiti olan kredinin ise 36 eşit taksitle bölüneceği bilgisini verilmesi ile birlikte Ziraat Bankası da bir müjdeyi müşterilere sunmuş oldu.

issizlik-maasi-tazminat-yillik-izin-flas-deta-5080642.jpg

Banka bu 2 kredi dışında bir çok cazip seçenekte birlikte vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. 250 bin TL'ye kadar limitli bir şekilde ihtiyaç kredisi vermekte olan Ziraat Bankası aynı zamanda 500 bin TL'ye kadar olan taşıt kredisi ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor. Tüm bunların yanı sıra bir milyon TL'ye kadar olan konut kredisi ile birlikte vatandaşların ihtiyaçlarını da çözmeye banka büyük bir hızla devam ediyor.