9 Türk Twitch Fenomeni

9 Türk Twitch Fenomeni

Twitch başlı başına bir içerik yeri ve canlı yayınlarla herkes kendine has bir tarzda ön plana çıkıyor. Burada insanlar yine geleneksel çalışmalarıyla bütün güncel işlerini yapıyor ve hayata dair hepimiz belirli bir seçenek ile ilerlemiş oluyoruz.

Bu yüzden daha etkili ve daha yenilikçi, daha profesyonel ve hızlı bir çalışma şekliyle kendinize göre en etkili vakitleri geçirebiliyorsunuz. Türk Twitch fenomenleri ile ilgili olarak ön plana çıkarılan bütün yeni seçenekler için tek bir tıklama işlemi yeterli olacaktır. Gelin sizin için hazırladığımız listeye birlikte bakalım.

Twitch yayıncısı olmak isterseniz Twitch nasıl kullanılır yazımıza bakabilirsiniz.

İşte en fenomen Türk twicth yayıncıları!

1- Duygu "Duygubie" Köseoğlu

LOL ile yayın hayatına başlayan yayıncı şu sıralar aktif bir çalışma içerisine giriyor ve bir televizyonda sunuculuk yapıyor.

2- Alparslan "Woven" Kılıç

En çok izlenen yayıncılardan olan Alparslan Woven Kılıç, 2018 takımında yer almıştı.

3- Mustafa HZ. Yasuo Yavuz

Youtube üzerinden yayın yapan yayıncı, Twitch üzerinde ortalamanın da üzerinde izleniyor. Genellikle LOL oynayan HZ. Yasuo, LOL severler için oldukça keyifli olabilir.

4- Kendinemüzisyen Kemal Parlak

Twitch üzerinde IRL ve müzik yayınları ile bilinen Kendine Müzisyen HOG ile birlikte büyük bir üne kavuştu ve Twitch yayıncıları arasında önemli bir yer edindi.

5- Levo Levent Balım

HOG evinin babası, Levo, şu sıralar FIFA 18 ve LOL yayınları yapmakta. Severleri için gayet keyifli yayınlar yapan Levo, bu süreçleri çok iyi şekilde ilerletiyor ve karşımıza çıkarıyor.

6- Tuna Akşen Pintipanda

Bir türlü büyümeyi beceremeyen çocuğum diyor ve 32 yaşında olduğunu söylüyor. Twitch aleminin en hoş sohbetli kişisi arasında yer alan Pintipanda, bu konuda da önemli bir yayın yapıyor diyebiliriz. Hem eğlenceli hem de keyifli.

7- Cantuğ Unlost Özsoy

Türkiye'nin en çok izlenen yayıncılarından olan Unlost, genellikle CS:Go ya da Pubg oynuyor. Severleri için gayet keyifli yayınlar ve muhabbetler yapan Unlost, bu konuya dair de geniş bir kitleye sahip ve oldukça eğlenceli içerikler üretiyor.

8- Ferit Karakaya Wtcnn

Eski bir LOL oyuncusu olan Wtcnn, yayıncılık konusunda önemli çalışmalar yapıyor. Bu konuda önemli fokusları ön plana çıkaran yayıncı, şu sıralar PUBG oynuyor ve bu şeklide yayın yapıyor.

9- Ahmet Sonuç Jahrein

Türkiye'nin en çok izlenen yayıncılarından birisi. Yaptığı muhabbetler ve oyunlarının keyfi ile pek çok kişi tarafından takip ediliyor diyebiliriz. Her yayında farklı bir oyun oynaması da oldukça keyifli olan bir süreç demek.

Twitch yayıncılarını bu şekilde sıralayabilir ve listeleyebiliriz. Fenomen yayıncılar genellikle düzenli olarak yayın açıyorlar ve herkese hitap ediyorlar. İhtiyaçlara göre daha farklı oyunlar ve daha eğlenceli yayınlar açan bu kişiler, genellikle geniş kitlelere hitap ettikleri için insanlara da bu şekilde erişiyorlar diyebiliriz. Profesyonel olarak oyunların içerisinde iseniz ve Twitch yayınlarını takip etmekten keyif alıyorsanız kesinlikle bu yayınlara göz atmanızı öneriyoruz. Aşama aşama ilerleyen ve büyük bir yapıda karşımıza çıkarılan bütün bu yayınlar, sizlere de renkli sonuçlar yaratacaktır. Zaman kaybetmeyin ve karşınıza çıkarılan en etkili seçenekleri kullanmaya başlayın.

Profesyonel yayıncıların yayınları genellikle akıyor. Yani keyifli oluyor seyretmesi. Kimisi oyunları izliyor kimisi de muhabbete katkı sağlamak istiyor ve o yüzden yayınlara katılıyor. Siz de tarzınıza uygun bir yayın muhabbeti ile kendinize göre bir seçenek oluşturabilir ve ön plana çıkabilirsiniz. Zamana dair daha etkili ve yenilikçi bir dilde ilerleyen Twitch yayıncılarına tek bir tıklama ile erişmek kolay olacaktır. Hemen yayınlara katılabilir ve sizler de seyretmeye başlayabilirsiniz.