Twitch Nasıl Kullanılır?

Twitch Nasıl Kullanılır?

Son dönemlerin en çok ilgi çeken etkinliklerini paylaştığımız Twitch, kendi içinde özellikle oyun oynayanların canlı yayın yaptıkları bir platformdur. Bu yüzden herkes keyifle seyretmektedir. Twitch üzerinde yayın yapan yayıncılar, canlı yayında pek çok kişiye dair bir seçenek yaratıyorlar.

Bu platform özellikle Windows, Mac, PlayStation 3 ve PlayStation 4 ve Xbox gibi konsollara sahip herkes yayın yapabiliyor. Canlı oyun görüntülerini izleyicilere sunan bu sistem, ses kayıtlarını da yayınlarına ekleyerek bu şekilde bir yayın yapmaktadırlar. ABD merkezli olan Twitch, pek çok ülke içerisinde yayın yapıyorlar. Bu yüzden de global anlamda herkesin istediği videoyu izleyebilecek bir yapıda ilerleme oluşturuluyor.

Twitch'de Nasıl Para Kazanılır?

Twitch üzerinden yapılan yayınlara para bağışı yapan insanlar sayesinde yayıncılar para kazanıyor. Bu yüzden de insanlar bir şekilde yayın yapıyor. Daha açıklayıcı bir şekilde söylemek gerekirse izleyiciler yayıncıya para kazandırıyor. Ülkemizdeki yayıncılar pek bağış yapmıyor ya da dünyadaki orana göre daha az bağış yapıyor diyebiliriz.

Twicth yayını üzerinden ortaklık kurabilir ve bu sayede kendinize göre de esnek bir çalışma ile hizmetleri organize edebilirsiniz. Organize edilen her bir yenilik ve farklı yaklaşımlar adına güncel seçenekleri de kendinize göre kullanabilir ve ön plana çıkarabilirsiniz. Twitch ortaklık konusunda kendisi kesin bir detay ile çalışma yapıyor.

Twitch ile para kazanmak istiyorsanız en az 5000 aboneye ulaşmanız gerekiyor. Yani sizin bir kitleniz olması gerekiyor. Şayet bir kitleniz var ise para kazanmak için Twicth üzerinden başvuru yapmanız gerekiyor. Bu sayede ortaklık da başlıyor ve kazançlar da bu konuda ön plana çıkıyor.

Twitch İçin Ne Gerekiyor?

Twitch, Instagram, Facebook ve Youtube gibi platformlardan biridir. Bu yüzden de kendi içinde kesinlikle özverili bir yapıda karşımıza çıkmaktadır. Bu yüzden de aşama aşama değişen ve yenilenen bir yapıda karşımıza çıkmaktadır. Dünyanın en iyi oyuncularının hemen hemen burada yer aldığını söyleyebiliriz. Büyük oyunlar burada oynanır ve insanlar güzel oyunları seyreder. Aslında sadece oyun için değil sohbet için de bu konuda bir çalışma oluşturuluyor.

10 yıllık bir geçmişi bulunan ve kendine has bir yapıda ilerleyen bu yayın sitesi, gerçek bir ilerleme sağlıyor. 10 yıla yakın bir geçmişi bulunan Twitch, dünyanın en iyi oyuncularının ve yayın yapmak isteyen kişilerin insanlarla iletişim kurduğu bir yer olarak ifade ediliyor. İlk çıktığı zamandan bu yana gün geçtikçe popülaritesi artan bu platform, League of Legends yani oyuncuların genel olarak LOL diye andığı oyun hakkında yapılan yayınlar sonrası şimdiki halini aldı. Lol yayınlarına ek olarak kendine dair de ününe ün katan bu yayın detayları için tek bir tıklama yeterli olacaktır. Ama tabi bilgisayarda da sağlam bir sistem gerekiyor.

Twitch Gelişimi

Günümüzün olmazsa olmazlarından olan ve güncel bir yapıda ilerleme gösteren bu yeni yayın sitesi için, herkes adına güncel ve güçlü bir dilde ilerleme yapıldığını söyleyebiliriz.

Eğer isterseniz Twitch ile ortaklık kurabilir ve yine bu platform üzerinden para kazanabilirsiniz. Twitch ile ortaklık kurmanız içinse en az 5000 aboneye ulaşmanız gerekiyor. Sonrasında ise bu abonelerle bir izleyici kitlesi oluşturmalısınız. Tüm bunları başardıktan sonra Twitch'e ortaklık teklifinde bulunmalısınız.

Kendinize göre en etkili yayıncıyı bulmak için bu site içerisinde yapılan bütün seçenekleri güncel bir şekilde incelleyin ve kendinize dair bir beklentiye girin. 1,2 ya da 1,5 dolar aralığında başvuru yapan insanlardan başlayan kazançlarla ilgili olarak, aylık herkes 4 dolar karşılığında size abone oluyor ve bu sayede çok daha rahat bir kullanım sağlanıyor.