CS:GO Takım Arkadaşı Bulma

CS:GO Takım Arkadaşı Bulma

CS:GO genel olarak takımlı bir savaş ve strateji oyunudur. Oyuncular kişisel yeteneklerini kullanarak galibiyet kazansalar da bu her zaman mümkün olmuyor. Bunun en büyük sebebi ise  taktiklerin büyük önem taşıyor olması.Oyundaki haritalar büyük  ve oyuncu sayısı dereceli oyunlar için 5, tek başınıza ne yapabilirsiniz ki ? Art arda gelen galibiyet serilerine sahip olmak için iyi  CS:GO takım arkadaşlarınızı bulmalısınız.

İyi CS:GO Takım Arkadaşları Ne İşe Yarar ?

  • Planladığınız taktikleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Gerektiği zaman sohbetleri, gerektiği zaman ciddiyetleriyle oyundaki motivasyon dengesi sağlanır.
  • Herkes birbirine olan sorumluluğun bilincindedir. Başıboş hareketlerden uzak dururlar.
  • Takım arkadaşlarını trolleyip oyun zevkini düşürmezler.

Bu yüzden iyi CS:GO takım arkadaşlarıyla girilen maçların galibiyet oranı daha yüksektir.

CS:GO Takım Arkadaşı Bulma
CS:GO Takım Arkadaşı Bulma

İyi CS:GO Takım Arkadaşlarında Hangi Özellikler Bulunmalıdır ?

  • Oyun hakkında tecrübesi bulunmalıdır

Bu yazıyı okuyorsanız büyük ihtimal belirli yolları kat etmişsiniz demektir.Oyun hakkında da tecrübeleriniz bulunuyordur. Takım arkadaşlarınız da sizin seviyenizde olursa uyum açısından daha iyi olur. Kimseye oyun terimlerini ve özelliklerini anlatmakla başlamazsınız.

  • Bileği kuvvetli olmalı

Herkes takımında bireysel olarak da iyi oynayan oyuncular ister. Zor durumlarda gaza gelip rakiplerinizi parçalayabilecek biri olsun ister. Tam umudunuzu kestiğiniz anda rakip takımın tamamını öldürüp ACE atmalıdır.

  • Takım çalışmasına uyum sağlamalı

Takım kurmanın en büyük amacı oyuncuların birbiriyle uyum sağlamasını başarmaktır.Takım üyeleri takım çalışmasına uyum sağlayıp , yerinde ve zamanında taktikleri uygulamalıdır. Takım kaptanının dediklerine saygı duyup onları uygulamalıdır.

İyi CS:GO Takım Arkadaşlarını Nasıl Bulabilirim ?

  • Basit oyun modu oynarken gözlem yaparak

Basit oyun modunda çok fazla oyuncu bulunuyor, oynayış esnasında stilini beğendiğiniz oyuncuları arkadaş ekleyebilir. Anlaştığınız takdirde birlikte oyun girmeye devam ederek iyi birer takım arkadaşı olabilirsiniz.

  • Özel oyun sunucularında oynarken gözlem yaparak

Bir çok özel oyun sunucusu bulunuyor. Eğlence modundan tutun rekabetçi modunda çeşitli sunucular bulunuyor. Türk sunucularına girerek, oyuncuların hem sohbetlerine hem de oynanışlarına dikkat ederek takım arkadaşı edinebilirsiniz.

  • Sosyal medya ve forum sitelerinde paylaşım yaparak

Sosyal medya platformlarında CS:GO kitleleri  veya CS:GO ya özel forumlarda çoğunlukla  ‘’ Takım Arkadaşı Arıyorum ‘’ sayfası bulunuyor. Bu tür yerlerde aradığınız özelliklerle birlikte paylaşım yaparak bulabilirsiniz.