11 Bit Studios Tarafından Başlatılan Hafta Ortası İndirimleri!

11 Bit Studios Tarafından Başlatılan Hafta Ortası İndirimleri!

Children of Morta ve Frostpunk gibi ünlü oyunların yapımcısı olarak dikkat çeken 11 Bit Studios, kısa bir süreliğine söz konusu iki oyunun kendisine ve eklentilerine büyük oranda indirimler uyguladı. İşte söz konusu indirimlere dair tüm detaylar…

Steam’de %60’a varan 11 Bit Studios indirimleri oyun severleri bekliyor. İşte indirimdeki oyunlar:

  • Frostpunk: Game of the Year Edition – İndirim Oranı %49 : 55,48 TL
  • Children of Morta – İndirim Oranı %40 : 24,00 TL
  • Frostpunk: Season Pass – İndirim Oranı %34 : 39,56 TL
  • Frostpunk – İndirim Oranı %60 : 20,00 TL

Frostpunk Oynamak İsteyenler İçin Büyük Fırsat!

Frostpunk adlı oyun çıkış tarihinden bu yana taraflı tarafsız herkesin oldukça güzel yorumlarına konu olmuştu. Söz konusu yorumlar ile beraber oyuna olan ilgi de oldukça arttı. Son indirim haberleri ile birlikte Frostpunk oynamak isteyenler için güzel bir fırsat kapısı da açılmış oldu.

Frostpunk oyununun kendisine ve eklentilerine uygulanan söz konusu indirimler 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Children of Morta adlı oyuna uygulanan indirim ise 31 Ağustos tarihine kadar devam etmiş olacak. Frostpunk: Game of the Year Edition adlı oyunu satın almak adına bugünlerde harekete geçmek oyun severler için yerinde bir hareket olacaktır. Söz konusu indirim paketi kapsamında üç tane DLC, bir tane oyun kapsamındaki orijinal ses parçası ve bir tane de dijital sanat kitabı yer alıyor. Söz konusu oyunun şu an itibariyle indirimli bir biçimde 20 TL seviyesinden satışta olduğunu hatırlatmakta fayda var.