Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion

İlk kez karşımıza E3 2019 da çıkan WATCH DOGS: LEGION serinin ilk 2 oyunu gibi hack temalı olsa da, hikaye ve oyunun bize sunduğu Brexit sonrası tam olarak bir teknoloji distopyası Londra ilk 2 oyuna pek benzemiyor. Yine de ilk 2 oyuna göre daha iddialı bir fragman yayınladılar. Oyuncuların bir kısmı serinin bu oyununun Saints Row, Gta ve Cyberpunk karışımı bir oyun çıkmasından endişeli. Diğer bir kısmı ise bu oyunun, Gta serisine yeni bir rakip olacağına kesin gözüyle bakıyor.

Watch Dogs: Legion Hikayesi Nasıl?

Oyun geleceğin Londra’sında siyasetin, toplumun ve teknolojinin Londra’yı nasıl değiştirdiğini anlatıyor. Birçok farklı gözden hikayeyi görebiliyoruz. Çökmek üzere olan Londra’yı hack yaparak, savaşarak, sanal olarak gördüğümüz herkesi bu direnişe katarak kurtarmaya çalışıyoruz.

Watch Dogs: Legion Oynanış


Oyuna rastgele bir karakterle başlayabilir veya kendi karakterinizi yaratabilirsiniz. Oyunda kalıcı ölüm sistemi olacak. Nedir bu? Oyunda rastgele bir karakterle oynarken öldüğümüzde o karakter oyun dünyasından silinecek. Tabii ki oyun burada bitmeyecek ve siz DedSec üyelerinden birisi ile kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
Yapımcılardan birisi olan Kent Hudson oyunun hikayesinin zayıf olmayacağını belirtti. Oyunda 60dan fazla görev içeren 5 ana hikaye olacak. Görevlerin Watch Dogs 2 gibi daha ufak görevlerden daha büyük ve planlı görevlere doğru ilerleyeceği tahmin ediliyor. Oyunun bize sunduğu en çılgınca özelliklerden birisi ise, bütün npcleri oynayabileceğimiz, onları kişisel verilerine göre daha kolay ya da daha zor DedSec taraftarı yapabileceğimizdir.
E3 2019’da bize gösterilen oyun videosu her ne kadar çatışma içerikli olsa da aslında oyunda ölümcül olmayan silahlar da bulunacak.

Oyun Çıkış Tarihi ve Çıkacağı Platformlar

Pc, Google Stadia, Xbox one ve Playstation 4 için 6 Mart 2020’de satışa sunulacak oyun, son olarak aldığı karar ile çıkış tarihini erteledi. Güncel çıkış tarihi ise kesin değil.

Fiyat ve Sistem Gereksinimleri
Watch Dogs: Legion ön sipariş fiyatları şu şekilde;
Standart Edition: 269.00₺
Gold Edition: 449.00₺
Ultimate Edition: 539.00₺
Watch Dogs: Legion için resmi bir sistem gereksinimleri yayınlanmadı.