En İyi PC Oyunları - 2020 Güncel Liste

En İyi PC Oyunları - 2020 Güncel Liste

En iyi PC oyunları 2020 yılında yine gündemin en önemli başlıklarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye’nin en çok oynanan PC oyunları arasında yer alan en çok sevilen online oyunları siz değerli okurlarımız ile paylaşmak istiyoruz. En iyi PC oyunları nelerdir? Gelin hep birlikte en çok oynanan online oyunlar 2020 listesini birlikte inceleyelim.

League Of Legends

Efsaneler ligi hala kaldığı yerden liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Dünya üzerinde en çok oynanan online oyunlar listelerinin başında yer alan League Of Legends; Avrupa, Asya, Amerika ve daha birçok kıtada oyun hizmetini vermeye devam ediyor. İstediğiniz karakteri alıp sihirdar vadisinde adalet dağıtmaya gidebiliyorsunuz. Oyunun sağladığı avantajlar ile indirimli paketler ile dilediğiniz skini satın alarak oyun keyfinizi katlayabilirsiniz. Türkiye’de en çok oynanan online oyunlar arasında mutlaka yerini alması gerektiğini düşünmekteyiz. Dolayısıyla en iyi pc oyunları 2020 listesinde League Of Legend’sız bir hayat düşünemedik.

Fortnite

Çıktığı ilk günden beri düşük seviyeli bilgisayar yapısı nedeniyle sistemlerin zorlanmadan oynattığı Fortnite online oyun dünyasını birbirine katmayı başardı. Yine aynı dünya bölgelerini tek tek saydırtmayın bana… Bildiğiniz gibi bu liste zaten en iyi PC oyunları başlığı altında sizlerle buluşuyor. 2020 yılında hala güçlü oyuncu kitlesini sürdürmeyi başaran ender oyunlardan birisi olmayı başardı. Nitekim PUBG’dan daha sonra çıkmasına rağmen ücretsiz olması nedeniyle herkes tarafından tercih edildi. En iyi online Battle Royal oyunları arasında kesinlikle yerini alır.

Half Life: Alyx

Half Life 3’e göre biraz geri planda kaldığını hissettiren bir oyun… Ancak bunu yalnızca oynayana kadar hissettiriyor. Valve yine yapacağını yapmış ve sanal gerçekliğin harbiden içinden geçmiş. Adamlar bir oyun yapıyor. Oyun dünyası şenleniyor… En iyi PC oyunları 2020 listesinin en başında yer alacak olan Alyx serisini mutlaka görmeniz gerekiyor.

Sekiro: Shadows Die Twice

Steam listelerinin en iyi satışlarına imza atmayı başaran Sekiro adeta dövüş sahneleriyle kendisine sizi aşık etmeyi başarıyor. Başarılı grafikleri ve gerçekçi dövüş hareketleri nedeniyle oyun yoğun bir övgüyü aldı. 2019 yılında çıkmış olsa da 2020 yılında hala popüler olarak oynanmaya devam ediyor.

Assasin’s Creed: Odyssey

Sparta’nın (ISPARTA DEĞİL) kahramanı olarak harika bir destan yazmaya hazır mısınız? Günümüzde hala popülerliğini sürdüren Assasin’s Creed serilerinde farklı bir noktaya ilerleyen RPG oyununa merhaba demelisiniz. 2018 yılında başlayan bu serüven bizleri 2020’ye kadar kendisine bağlamayı başarıyor. Denememiş olanlar hala AC: Odyssey için deli gibi oyunu aramaya devam ediyorlar.