Watch Dogs 2 Türkçe yama (PC)

Watch Dogs 2 Türkçe yama (PC)

Anonymous ceviri Ekibinden yapılan bu yapayın ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Watch Dogs 2 Türkçe yama Paketi Alt kısımda yer almaktadır dilerseniz oyundan biraz bahsedelim.

Ünlü oyun geliştiricisi Montreal tarafından geliştirilen ve Ubisoft ile oyun dünyasına armağan edilen Watch Dogs, aksiyon macera türünde hazırlanan bir tür üçüncü şahıs nişancı oyunu. Hem tek oyunculu hem de çok oyunculu şekilde rahatlıkla oynanabilen oyun, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 ve Xbox One gibi pek çok farklı oyun platformu üzerinden oyun meraklılarına sunuluyor.

Aksiyon Sevenler İçin Birebir

Chicago kentinde bütün insanları ve sistemleri birbirine etkin bir şekilde bağlayan bir ağı kontrol etme yeteneği bulunan eski bir azılı suçlu ve intikamcı Aiden Pearce’nin hikayesinin anlatıldığı Watch Dogs, yüksek performans gösteren bir açık dünya oyunu olarak biliniyor. 27 Mayıs 2014 tarihinde ilk çıkışını gerçekleştiren ve o zamandan bu yana çok sayıda FPS oyuncusuna kendisini sevdirmeyi başaran oyun, oyuncularına bütün bir şehri silah haline dönüştürme imkanlarını veriyor.

Steam ve benzeri platformlar üzerinden cazip fiyatlandırmalar ve kampanyalar ile kolaylıkla satın alınabilecek olan Watch Dogs, Chicago sokaklarında kavga etmek, şehri hacklemek, inanılmaz bir gerçeklikte benzersiz bir tecrübe yaşamak isteyen oyunculara benzersiz görsel efektleri ile de eşlik ediyor.

Watch Dogs Türkçe yama

Çeviri Ekibi

Çeviri Yüzdesi: %100

DLC Çeviri Yüzdesi: %100

Proje Başlangıç Tarihi: 20 Nisan 2019

Bitiş Tarihi: 20 Ağustos 2019

Yama Ücreti: ÜCRETSİZ

Proje Yöneticisi

Görkem GENGSİ

Çevirmenler

Bedirhan DURMAZ

Cem ASLAN

Görkem GENGSİ

Gürkan KILIÇ

Hakkı Kaan YÜZBAŞIOĞLU

Kaan AKYILDIZ

Mehmet Arda DÖRTDAĞ

Mert DURUM

Özgüray CAVLAK

Volkan ARTUÇ

Programlama

Ahmet ÇELİK

Bekir İNCE

Cengiz CEBECİ

Test

Görkem GENGSİ

DLC Test

Eren Dilekmen

Özel Teşekkürler

evladıfatihan

Ahmet Can KOLTUKÇU

Erdoğan TOGAY

Eren ACAR

Esin GÖRGÜN

Mevlüd Şahin ÇELEN

Rümeysa ATAK

Serdar CALLA