Watch Dogs 2'nin San Francisco'sunu Anlatan Yeni Video Paylaşıldı!

Watch Dogs 2'nin San Francisco'sunu Anlatan Yeni Video Paylaşıldı!

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Ubisoft’un üstlenmiş olduğu açık dünya aksiyon-macera oyunu Watch Dogs 2’nin şehrinin nasıl inşa edildiğini anlatan yeni bir video daha yayınlandı.

Distopik bir dünyanın nasıl olabileceğini bütün ayrıntılarıyla birlikte oyunculara anlatmayı başaran Watch Dogs’tan sonra Watch Dogs 2’de aynı heyecanı ve gerilimi bize yaşatacak gibi gözüküyor. İlk oyunda Chicago’da kullanılan ctOS sistemi ikinci oyunda San Francisco şehrinde kullanılmaya başlıyor. Karakterimiz Marcus Holloway, sistemin masum insanlara zarar verdiğini ve gidişatın hiç iyi olmadığını fark ediyor ve DedSec isimli korsan grupla birlikte ctOS 2.0’ı çökertmek için çalışıyor.

Oyunun çıkmasına sayılı günler kala Watch Dogs 2 ile ilgili yeni videolar gelmeye devam ediyor. İlk oyunun karanlık dünyasının ardından ikinci oyunda daha renkli ve akıcı bir şehir inşa eden Ubisoft, paylaştığı videolar ile birlikte neden böyle bir karar verdiklerini oyunculara anlatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ubisoft US’in resmi Youtube kanalı üzerinden yayınlanan videoyu sizlerle paylaşmış ve oyunun kreatif direktörünün San Francisco’yu inşa ederken izlediği adımları sizlere aktarmıştık. O videonun ardından, yine aynı Youtube kanalı üzerinden, yeni bir video daha yayınlandı. Videoda, şehrin müthiş atmosferi, şehirde yaşayan farklı kültürlerden insanların yaratmış olduğu çok kültürlü ortam oldukça güzel bir şekilde anlatılıyor. Geliştirici ekipten kişilerin açıklamalarına da yer verilen videoda, oyundaki San Francisco’nun nasıl inşa edildiğine dair ayrıntılı bilgiler verilmeye devam ediliyor. Aslında nasıl bir şehir inşa ettiklerinin özetini videonun başlarında oyunun yönetmeni şu cümlelerle özetliyor: “Şehir siz olmasanız bile yaşamaya devam ediyor.”

Watch Dogs 2; 15 Kasım tarihinde Playstation 4 ve Xbox One için, 29 Kasım tarihinde de PC platformu için satışa sunulacak.