Watch Dogs 2'nin Season Pass Detayları Paylaşıldı!

Watch Dogs 2'nin Season Pass Detayları Paylaşıldı!

İlk oyuna kıyasla daha açık ve eğlenceli bir şehirde, San Francisco’da, geçecek olan ve yine koştur koştur her tarafı hack’leyeceğimiz Watch Dogs 2’nin Season Pass detayları paylaşıldı.

Oyunun Season Pass içerikleri olacağı biliniyordu, ancak bunlara dair hiçbir detay paylaşılmamıştı. Nihayet Ubisoft, oyunun çıkış tarihine iki haftadan az bir süre kala, bunlarla ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı.

İlk DLC paketi Aralık ayında bizlerle buluşacak. Yeni bir araç ve kostümün bulunduğu DLC’de, Mayhem adı verilen yeni bir zorluk seviyesi de olacak. Bu zorluk seviyesinde düşmanlar daha gelişmiş silahlarla donatılmış olacak.

İlk DLC’nin ardından gelecek olan iki DLC daha zengin içeriğe sahip olacak ve bahar dönemi gibi oyunculara sunulacak. Bunlarla birlikte oyuna yeni görevler ve Showdown adı verilen yeni co-op modu eklenecek.

Season Pass sürümünü satın alırsanız, yukarıdaki DLC’lerin yanı sıra, iki adet özelleştirebileceğiniz DLC paketine de erişim hakkınız olacak. İşte Season Pass içerisindeki bütün içerikler:

  • T-Bone Content Bundle (1. DLC): Oyuncular efsanevi bilgisayar korsanı Raymond “T-Bone” Kenney’in tarzıyla oynayabilecek. Ayrıca T-Bone’un aracına ve kostümüne de erişebilecek. Bunun dışında oyuncular, daha güçlü zırhlara ve silahlara sahip düşmanlara karşı mücadele edecekleri yeni co-op zorluğunda (Mayhem) oynayabilecekler. Bu DLC paketi 13 Aralık tarihinde Playstation 4 için erişilebilir olacak.
  • Human Conditions (2. DLC): Üç yeni hikâye ve ona bağlı olarak onlarca saat sürecek yeni görevler eklenecek. Oyuncular San Francisco’nun en büyük skandallarından birini gün yüzüne çıkarmak için uğraşacak. Bu DLC ile birlikte oyuna ayrıca yeni elit co-op görevleri ve oyuncuları öldürmek üzere özel teknoloji ile donatılmış, adına Jammer denilen, yeni düşmanlar eklenecek. Bu DLC paketi bahar mevsiminde erişilebilir olacak.
  • No Compromise (3. DLC): Oyuncular, Marcus’un Rus mafyasının hedefinde olduğu yepyeni bir hikâye dünyasına girecekler. Bu DLC ayrıca, Showdown adı verilen, yalnızca en iyi oyuncuların hayatta kalabileceği, yeni bir co-op modu içerecek. Bu DLC paketi de bahar mevsiminde erişilebilir olacak.
  • Psychedelic Pack: Marcus’un kostümü, silahları, drone cihazı ve arabası farklı bir tarza bürünecek. İlk gün erişilebilir olacak.
  • Root Access Bundle: Tüm kostüm içeriklerinin, yeni araçların, drone tasarımının ve yeni bir silahın dâhil olduğu bir paket olacak. Bu paket kış mevsiminde erişilebilir olacak.

40 dolar olarak belirlenen Season Pass içerisindeki DLC’lerin tek olarak fiyatlarının ne kadar olacağı belli değil. Bütün DLC'ler Playstation 4 platformuna diğer platformlardan bir ay önce gelecek.

Season Pass detaylarının paylaşılmasına ek olarak bir de oyunun geçtiği şehir olan San Francisco’nun nasıl yaratıldığı ile ilgili bir video yayınlandı. Ubisoft US’in Youtube kanalı üzerinden yayınlanan videoda Watch Dogs 2’nin kreatif direktörü ile röportaj yapılıyor ve San Francisco’nun nasıl oyun içerisine entegre edildiği soruluyor.

İşin özünün gelip San Francisco’da dolaşmak olduğunu söyleyen direktör özetlersek, “Böyle bir şehri yaparken Google Maps’ten veya sadece internetten gördüklerinizle yetinemezsiniz, buraya gelip sokakta yürümenin nasıl bir his olacağını anlamanız gerekiyor. Gerçek tarihi eserlerin ve büyük mimari yapıların oyun içinde de aynı hissiyatı oyuncuya vermesini istedik. Bu oyunun haritasını şekillendirirken sokakta hipster’ından iş adamına birçok insanla iletişim kurduk. Bu sayede oyun için diyalogların daha gerçekçi olmasını sağladık.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Röportajın tamamını dinlemek ve oyundaki San Francisco’nun gerçek San Francisco’yu ne kadar yansıttığına bakmak istiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Watch Dogs 2; 15 Kasım tarihinde Playstation 4 ve Xbox One için, 29 Kasım tarihinde de PC platformu için satışa sunulacak.