Ubisoft'un Altıncı Ücretsiz Oyunu Belli Oldu!

Ubisoft'un Altıncı Ücretsiz Oyunu Belli Oldu!

Ubisoft, sektördeki otuzuncu yılını kutlaması sebebiyle PC kullanıcıları için yedi ay boyunca her ay farklı bir oyunu ücretsiz yayınlayacağını açıklamıştı.

Sözünü verdiği ücretsiz oyunları Haziran ayından itibaren yayınlamaya başlayan Ubisoft, sırasıyla  Prince Of Persia: Sands Of TimeTom Clancy’s Splinter CellRayman Origins, The Crew ve Beyond Good & Evil oyunlarını oyuncularla paylaşmıştı. Geride kalan beş ayın ve beş oyunun sonunda Ubisoft’un ücretsiz olarak yayınlayacağı iki oyun kalmış oldu.

Son iki oyundan biri olan ve Kasım ayında yayınlanacak olan oyun da belli oldu. Ubisoft bu ay oyunculara Far Cry 3: Blood Dragon’u sunmaya karar verdi. Far Cry 3: Blood Dragon, 6 Kasım tarihinde ücretsiz indirilmeye açılacak.

Far Cry 3: Blood Dragon’u oynamak için Far Cry 3 oyununu indirmeniz gerekmiyor. Ayrıca geçtiğimiz ayın ücretsiz oyunu olan Beyond Good & Evil’ı hâlâ indirmediyseniz ve indirmek istiyorsanız oyuna erişebilirsiniz.

ubisoft clup ubi 30

Oyunu edinmek istiyorsanız Uplay hesabınıza eklemeniz gerekiyor. Oyunu hesabınıza eklediğinizde kalıcı olarak sizin oluyor. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Ubisoft’un Ubi Club/ubi30 sayfasına ulaşarak oyununuzu Uplay hesabınıza ekleyebilirsiniz.