Ubisoft’un 3. Ücretsiz Oyunu Belli Oldu!

Ubisoft’un 3. Ücretsiz Oyunu Belli Oldu!

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3'den bu yana ücretsiz oyun dağıtmaya başlayan Ubisoft’un 3. ücretsiz oyunu siteye eklenmesiyle belli oldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Prince of Persia serisinden Sand of Time'ı ücretsiz olarak oyun severlere sunan Ubisoft, Temmuz ayında da Tom Clancy’s Splinter Cell'i ücretsiz olarak dağıtmaya başlamıştı. Eğer henüz Tom Clancy’s Splinter Cell'i ücretsiz olarak hesabınıza dahil etmediyseniz, 17 Ağustos’a kadar hesabınıza eklemeniz de mümkün.

Rayman Origins

Ubisoft'un bu ay ki ücretsiz oyunu ise Rayman Origins oldu. Önceki oyunlara göre daha çok dikkat çeken Rayman Origins, Ubisoft'un Fransa'nın Montpellier kentindeki ofisinde geliştirildi ve 2011 yılın da piyasaya çıktı. Ubisoft Club üyelerinin ücretsiz olarak sahip olabileceği Rayman Origins 17 Ağustos'tan itibaren erişime açılacak.

Dip not: Oyunu Uplay hesabınıza eklediğinizde indirmeseniz bile sizin oluyor ve dilediğiniz zaman oynayabiliyorsunuz, yani zaman sınırlaması yok. Sadece kampanya bitmeden hesabınıza eklemiş olmanız gerekiyor.