Star Wars: Battlefront'un Beta'sı açık Beta olacak!

Star Wars: Battlefront'un Beta'sı açık Beta olacak!

Büyük bir merakla beklenen Star Wars: Battlefront'un Betası ile ilgili önemli karar kesinleşti, Oyunun Beta'sı herkese açık olacak.

Çok sayıda hayranı bulunan Star Wars'ın yepyeni oyunu adım adım geliyor. Oyunun nasıl bir atmosferde geçtiğini daha önce yayınladığımız videolarda ve görsellerden az çok bilirsiniz, hemen hemen bildiğimiz Star Wars ortamı. Şimdi ise bu atmosferin tadını çıkarmamızı sağlayacak bomba gibi Star Wars: Battlefront haberi ile karşınızdayız.

Bundan hemen hemen iki ay sonra tam sürümüne kavuşacağımız Battlefront'un Betası ile ilgili tamda istediğimiz gibi bir gelişme oldu ve betanın çıkış tarihi ve kayıt şartları açıklandı. Ekim ayında başlaması planlanan beta aynı zamanda açık beta olacak ve dileyen herkes betaya katılabilecek.

Sahte Star Wars: Battlefront Beta başvurularına inanmayın!

EA Games'den Mat Everett yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; Star Wars: Battlefront’un betası için resmi siteye girerek kayıt oluşturmanın gerektiği ve kayıt esnasında herhangi bir limitin bulunmadığı için herkesin katılabileceğini söyledi. İşte tamda bu açıklamadan anlaşılacağı üzeri Star Wars: Battlefront Açık Beta olacak.

Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkacak olan Battlefront"un betasının da Walker AssaultSurvival Mission ve hiç bir bilginin henüz paylaşılmadığı Drop Zone modları bulunacak.