Sahte Star Wars: Battlefront Beta başvurularına inanmayın!

Sahte Star Wars: Battlefront Beta başvurularına inanmayın!

Yakın zamanca Açık Betası başlayacak olan Star Wars: Battlefront için sahte siteler üzerinden başvuru kabul eden dolandırıcılara dikkat edin.

Takipçilerimiz bizim için önemli, işte tamda bu sebepten dolayı sizleri internetteki sahte formlardan korumaya çalışıyoruz. Son zamanlarda yine oyunlar için oluşturulan ve oluşturulacak kayıt formları kötü niyetli kişilerce kullanılıyor, bunlardan ise en yenisi yakın zamanda açık beta olarak bizlerle olacak olan Star Wars: Battlefront'un Beta başvuru formu var.

Bir önceki haberimiz Star Wars: Battlefront’un Beta’sı açık Beta olacak! haberinde de okuyacağınız üzere oyunun açık beta çıkış tarihi olarak önümüzdeki ayın başı belirtildi. Şuanda internetten bir çok fake site ver ve Star Wars: Battlefront'un Açık Betası için sahte başvuru formları açmış durumda. Bu formlara kesinlikle itimat etmemelisiniz ve kişisel bilgilerinizi Beta kaydı oluşturuyorum düşüncesi ile paylaşmamalısınız.

EA Topluluk Yöneticisi Matthew Everett yaptığı açıklamada betaya erişim sağlandığını idaa eden sahte sitelere inanmamaları ve başvuruların sadece resmi internet sitesi üzerinden yapılabileceğini belirtti.