Rocket League, PC'de 1 milyon barajını aştı

Rocket League, PC'de 1 milyon barajını aştı

Bağımsız video oyunu geliştiricisi Psyonix tarafından geliştirilen Rocket League, ilk 2 ayını doldurmadan Steam'de 1 milyon adet satış yapmayı başardı.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay sizlere Rocket League'in çıkış yaptığı tüm platformlarda toplam 5 milyon adet satış yaptığını bildirmiştik. Fakat hangi platformun ne kadar sattığı konusunda bir bilgi söz konusu değildi. Oyun hâlâ PS Plus üyelerine ücretsiz iken gelen bu 5 milyon satış haberi bizi gerçekten şaşırtmıştı. Son yapılan açıklama ile Psyonix'in başarılı oyunu Rocket League'in PC platformunda ne kadar satış yaptığı netliğe kavuştu. Buna göre Rocket League, Steam'de 1 milyon adet satış sayısını geride bırakmış. Geçtiğimiz ay sizlerle paylaştığımız Rocket League’in satış sayısı 5 milyonu geçti başlıklı haberimizden yola çıkarak, Rocket League’in asıl başarısını PlayStation 4 platformunda gösterdiğini söyleyebiliriz. Rocket League, toplam 5 milyon satış adetine ulaştığında PC henüz 1 milyona ulaşmamıştı. Bu durumda Rocket League'in satışlarında en büyük payı PlayStation 4 platformunun üstlendiğini söyleyebiliriz.

Rocket League’in satış sayısı 5 milyonu geçti!

Rocket League emin adımlarla yolunda ilerliyor. İlerleyen dönemlerde diğer platformlar için de çıkış yapacak olan Rocket League, PC ve PlayStation 4 platformlarında mükemmel bir başarı örneği sergiliyor. Bakalım oyunun geliştiricisi Psyonix, Rocket League'in önümüzdeki yol haritasını nasıl belirleyecek.

Rocket League diğer platformlara da gelecek!

Rocket League’in ilk e-Spor turnuvasında heyecan had safhada!