Rocket League'in ilk e-Spor turnuvasında heyecan had safhada!

Rocket League'in ilk e-Spor turnuvasında heyecan had safhada!

Çıkış yapması ve e-Spor dünyasına girmesi bir olan Rocket League, MLG tarafından düzenlenen e-Spor turnuvasında izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Bir anda hayatımıza giren ve beklenmedik bir şekilde çok kısa sürede milyonlarca kullanıcının evine konuk olan Rocket League, çıkışının üzerinden 2 ay bile geçmiş olmamasına rağmen e-spor arenasına dahil olmayı başardı.

Psyonix tarafından geliştirilen ve 7 Temmuz tarihinde PlayStation 4 ve PC platformu için çıkış yapan Rocket League, ilk 1 ayını doldurmadan 5 milyon satış rakamını geride bırakmıştı. Oyunun geliştiricisi Psyonix, Rocket League'in bu derece ilgi göreceğini beklemediğini söylemişti. Oyunun gördüğü bu ilgiden sonra Psyonix, Rocket League'in diğer platformlara da geleceğini açıkladı. PlayStation 4 ve PC platformunda yaşanan e-spor heyecanı, yakında diğer platformlarda da devam edecek.

Rocket League diğer platformlara da gelecek!

MLG (Major League Gaming) tarafından düzenlenen e-spor organizasyonunun Kuzey Amerika finalinde karşı karşıya iki takım Rocket League'in ne kadar dengeli bir yapısının olduğunu ve Rocket League ile neler yapılabileceğini tüm dünyaya gösterdi. Finalde birbirlerine meydan okuyan Cosmic Aftershock ve Kings of Urban izleyenlere heyecanlı anlar yaşattılar. 3 maç üzerinden oynanan finalde ilk iki maç sonucunda durum 1-1 olmuştu. Finalin kazananını belirleyecek olan üçüncü maç oynanmaya başlandığında takımlar her skorda bizleri şaşırtmayı başardı. Üçüncü maçın son 30 saniyesine girmeden önce 2-3 skorla geride olan Cosmic Aftershock takımı, son 30 saniyeye girdiğimizde skoru 3-3'e getirmiş ve maçın heyecanını arttırmıştı. Overtime sırasında muhteşem bir şut ile 4'üncü skoru bulan Kings of Urban, genel skorda durumu 1-2 yaparak finalin kazananı oldu. Heyecanın bir an düşmediği bu büyük finali aşağıdan izleyebilirsiniz.

Rocket League’in satış sayısı 5 milyonu geçti!