Nihayet Oldu! Kaptan Amerika Artık Fortnite'a Geldi!

Nihayet Oldu! Kaptan Amerika Artık Fortnite'a Geldi!

Kaptan Amerika artık Fortnite'a geldi! Beklenen oldu! Uzun süredir herkesin beklediği ve ön plana çıkardığı bütün seçenekleri anlatmak isteriz. Bildiğiniz gibi Twitter paylaşımı ile durumu anlatan ekip, karakterle ilgili olarak kaplamayı oyuna dahil etti ve 2.000 V bucksa satın alınabilen yeni oyun ile birlikte bu durum çok daha önemli bir hale geldi.

Kaptan Amerika ile ilgili görünüm ve kullanımlar, kalkan yapısı ile doğrudan önemli oluyor. Oyuncular da bu kalkanı kullanarak kazma şeklinde yeni oyun yapılarına erişebilecekler. Dün akşam saatlerinde karşımıza çıkan bu haberle ilgili olarak, Fortnite’a gelen Kaptan Amerika oyununa dair gelişmeler zaten anlık olarak yaşandı diyebiliriz.

Resmi Twitter hesapları üzerinden yapılan paylaşımlar, emojilerle birlikte kapalı olarak duyurmuştu bize. Bu yüzden Kaptan Amerika ile ilgili varlığı üstü kapalı ön plana çıkaran ve Fortnite olarak organize edilen her bir seçenek için yeniden resmilik kazanıldı diyebiliriz.

Fortnite tarafına gelen güncelleme için 2.000 V-Bucks ödeme yapmanız gerekecek. Bu da ortalama 20 dolarlık bir fiyata tekabül ediyor. Kaptan Amerika tarafından ilerleyen ve büyüyen, hatta sonsuza dek bu ürüne sahip olmanızı sağlayan bu ödeme seçeneği sayesinde sizler de kendiniz için dengeli ve hızlı bir çalışmaya ulaşmış olacaksınız diyebiliriz.

Kaptan Amerika için kaplama videosu!