2024 yılı sürprizi Amazon Prime Gaming Açıkladı: 1000 TL üzerindeki oyunlar ücretsiz!

2024 yılı sürprizi Amazon Prime Gaming Açıkladı: 1000 TL üzerindeki oyunlar ücretsiz!

Amazon Prime Gaming, Ocak 2024'te üyelerine sürpriz bir hediye sunuyor! Bu ay, Prime Gaming üyeleri için kütüphaneye eklenen 4 farklı ücretsiz oyun, oyun tutkunlarını heyecanlandıracak. İşte Prime Gaming Ocak ayı ücretsiz oyunları...

Amazon'un Prime üyelerine her ay sunduğu avantajlar kapsamında, Ocak ayı için Prime Gaming'in heyecan verici hediyeleri belli oldu! Bu ay, Prime Gaming kütüphanesine eklenen 4 farklı ücretsiz oyun açıklandı. İşte o oyunlar...

İŞTE PRIME GAMING'DEN ABONELERE AYRICALIKLAR...

Geçtiğimiz ay Prime Gaming abonelerine sunulan oyunlar arasında DEATHLOOP, Kombinera, Akka Arrh, SeaOrama: World of Shipping, A Tiny Sticker Tale ve Asteroids: Recharged gibi 7 farklı oyun yer alıyordu. Ancak, Ocak 2024'te Prime Gaming, düşük bütçeli yapımlardan oluşan bir listeyle karşımıza çıkıyor.

Ocak ayının oyunları arasında Endling Extinction is Forever, Apico, Atari Mania ve 25 Yars: Recharged bulunuyor. Bu oyunlar toplamda yaklaşık 750 TL değerinde ve Prime Gaming aboneleri tarafından ücretsiz olarak indirilebilecek. Listede yer alan oyunlar, farklı türlerde ve zevklere hitap ederek geniş bir oyun yelpazesi sunuyor.

Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming avantajlarına sadece ayda 39 TL'ye sahip olabilirler. Bu avantajlar arasında her ay güncellenen ücretsiz oyunlar, oyun içi hediyeler ve birçok ekstra ayrıcalık bulunuyor. Özellikle Türkiye'ye özel olarak sunulan ilk ay ücretsiz kampanyası, kullanıcıları Prime Gaming dünyasına kolayca dahil etmek için cazip bir fırsat sunuyor.

Prime Gaming'in aylık güncellenen kütüphanesi ve değerli hediyeleri, oyun tutkunlarının Prime üyeliğini değerlendirmeleri için güçlü bir neden oluşturuyor.

Prime Gaming'de ocak ayı oyunları...

4 Ocak = Endling Extinction is Forever (Amazon Games App)

11 Ocak = Apico (Amazon Games App)

18 Ocak = Atari Mania (Epic Games Store)

25 Ocak= 25 Yars: Recharged (Epic Games Store)