Mass Effect 2 Ücretsiz Oldu!

Mass Effect 2 Ücretsiz Oldu!

Bioware'nin geliştiriciliğini üstlendiği, başarılı rol yapma oyunlarından birisi olan Mass Effect serisinin 2.oyunu Mass Effect 2, kısa bir süreliğine Origin üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Bildiğiniz üzere EA, Origin üzerinden On the House kampanyası kapsamında Need for Speed Most Wanted, Red Alert 2 gibi artık oyun sektöründe birer klasik haline gelen yapımları ücretsiz olarak oyunculara hediye ediyor. Bu kampanya kapsamında ücretsiz hale gelen yeni yapım ise Mass Effect 2 oldu. Oyunun ne kadar süre boyunca ücretsiz olacağı ile ilgili şimdilik bir bilgi yok, bu yüzden elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Oyuncular tarafından Mass Effect serisi içerisinde en beğenilen yapımlardan biri olan Mass Effect 2'nin ücretsiz hale getirilmesinin en büyük sebebi, serinin yeni oyunu Mass Effect: Andromeda'nın çıkış tarihinin açıklanmış olması olabilir. Hazır yeni oyunu bekliyor iken biraz nostalji yapmak oldukça keyifli olacak gibi görünüyor. Mass Effect 2, serinin diğer oyunlarına nazaran rol yapma öğelerini içerisinde daha çok barındıran bir yapım. Seçimlerimizin oyuna daha fazla etki ettiği serinin ikinci oyununda galaksiyi kurtarmak için birçok problemlerle mücadele ediyoruz.

Mass Effect 2'yi Ücretsiz Olarak Nasıl Alabilirim?

Mass Effect 2'ye ücretsiz olarak sahip olmak için tek yapmanız gereken Origin uygulamasını bilgisayarınıza kurmak ve bir üyeliğe sahip olmak. Daha sonra o üyeliğine girdiğinizde On the House kampanyasının sayfası üzerinden Mass Effect 2'yi ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Mass Effect 2 çıktığı yıl baz alındığında eski bir oyun olsa da grafikleri sizleri tatmin edecektir. Ayrıca sistem gereksinimleri de günümüzde oyuncuların sahip olduğu sistemler göz önünde bulundurulduğunda oldukça düşük. Oyunu oynayamanız için gereken minimum sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

  • İşletim Sistemi: Service Pack 3 yüklü Windows XP işletim sistemi
  • İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo veya daha yüksek özelliklere sahip AMD işlemci
  • RAM: Windows XP için 1 GB RAM, Vista ve üzeri için 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: 256 MB video belleğe ve Pixel Shader 3.0 desteğine sahip ekran kartı (Nvidia GeFore 6800 serisi veya ATI Radeon X1600 Pro serisi)
  • Boş Alan: 15 GB boş depolama alanı
  • DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
  • DirectX 9.0c