Mafia 3'ün Trajikomik Hataları Video Oldu!

Mafia 3'ün Trajikomik Hataları Video Oldu!

Piyasaya sürülmesinden önce çok büyük tanıtım çalışmaları yapılan ve dolayısıyla kullanıcıların beklentisinin arttığı Mafia 3 geçtiğimiz günlerde, 7 Ekim tarihinde, PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulmuştu. Yaratılan büyük beklentilerin ardından PC platformunda yaşanan FPS krizi herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı.

Hangar 13 ve 2K Games ekipleri bu sorunu, geçtiğimiz gün yayınladıkları güncelleme ile birlikte düzeltseler de oyun içerisinde yaşanan optimizasyon sorunları kullanıcıları rahatsız etmeye devam ediyor. CrowbCat adlı Youtube kullanıcısı, hazırladığı videoda yaşadığı bu sorunları bir araya getirerek insanlarla paylaşmış. Her ne kadar izlemesi keyif veren, eğlenceli bir video olarak gözükse de yapımcılar için bu tip videolar oldukça rahatsızlık veren, hoşnutsuzluk yaratan videolar olagelmiştir.

Videoda görülen hataların Hangar 13 tarafından düzeltileceği konusunda herhangi bir şüphemiz yok. Umarız en kısa sürede bu sorunları bertaraf ederek oyuncuların daha kaliteli ve daha güzel bir oyun deneyimi yaşamalarını sağlarlar.