Karşınızda Star Wars: Battlefront II'nin 7 Dakikalık Oynanış Videosu!

Karşınızda Star Wars: Battlefront II'nin 7 Dakikalık Oynanış Videosu!

Geçtiğimiz gün, basın konferansı sırasında EA, Star Wars: Battlefront II’nin multiplayer içeriğine, derinlemesine bir bakış imkanı sundu. Bu sunum, Naboo için düzenlenen “Assault on Theed” modunu gözler önüne serdi.

Bu mod, klon askerleri ve savaş droidleri arasındaki savaşı içeriyor. Droid takımının amacı taşıyıcılarını haritanın diğer tarafına ulaştırmak, klon askerlerinin amacı ise buna engel olarak taşıyıcıyı yok etmek. Eğer klon askerleri başarısız olurlarsa sonraki görevleri sarayın taht odasını savunurken droidleri ortadan kaldırmak.

Star Wars: Battlefront II Hakkında Yayınlanan Her Türlü Bilgiye ve Trailer’e Bu Haberimizden Ulaşabilirsiniz.

Oyunun 12 Dakikalık Multiplayer Oynanış Videosunu Silinmeden Evvel İzlemek İstiyorsanız Bu Haberimize Göz Atabilirsiniz.

Oyunun 14 Dakikalık Multiplayer Modu İle İgili Resmi Yeni Video'ya Buradan Ulaşabilirsiniz.

Oyunun 7 dakikalık oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

[embed]

Star Wars: Battlefront II 17 Kasım’da PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Bir diğer haber ise EA’nın PS4, Xbox One ve PC oyuncuları için bir sürprizi var: Ücretsiz Hediyeler!

PS4 oyuncuları, EA’nın PS4 oyunlarını bir hafta boyunca ücretsiz deneyebilecekler. PC ve Xbox oyuncuları ise Origin ve Vault servislerini 1 hafta boyunca ücretsiz kullanabilecekler.