EA Play'da Gösterilen Bir Diğer Oyun, Star Wars: Battlefront II

EA Play'da Gösterilen Bir Diğer Oyun, Star Wars: Battlefront II

Bir önceki haberimde Star Wars: Battlefront II'nin oynanış videosunun bir YouTuber tarafından sızdırıldığını yazmıştım. Electronic Arts geçtiğimiz dakikalarda, EA Play etkinliğinde Star Wars: Battlefront II'nin resmi oynanış videosunu yayınladı. Videoda, film serisindeki karakterleri tanıtan birkaç sahne, oyunun multiplayer modundan ve dövüşlerinden beklentileri olan oyuncular için de bazı görüntüler görüyoruz.

Oyunun 12 Dakikalık Multiplayer Oynanış Videosunu Silinmeden Evvel İzlemek İstiyorsanız Bu Haberimize Göz Atabilirsiniz.

Oyunun 14 Dakikalık Multiplayer Modu İle İgili Resmi Yeni Video'ya Buradan Ulaşabilirsiniz.

Oyunun 7 Dakikalık Resmi Oynanış Videosuna Buradan Ulaşabilirsiniz.

The Force Awakens ve Return of the Jedi filmlerinin arasında geçen hikaye modu, oyunculara, tamamen orijinal Star Wars evreninde geçen bir hikaye sunacak. Aktör John Boyega, sunumu esnasında, oyuncuların yaklaşmakta olan Star Wars: The Last Jedi filminde bulunan yeni bir gezegen göreceklerini, yeni bir haritaya sahip olacaklarını duyurdu; aynı zamanda, Finn ve Captain Phasma gibi yeni oynanabilir karakterlere sahip olacaklarını da belirtti.

Yeni kahramanlar ve karakterler, "Star Card"larla birlikte gelecek. Star Card'lar, "Common", "Uncommon", "Rare" ve "Epic" olarak sınıflandırılacak. Oyuncular aynı zamanda, karakterlerini özelleştirebilecekler.

Electronic Arts, sonbaharda oyunun beta sürümünü yayınlayacağını açıkladı. Bu beta sürümünün daha çok multiplayer moda odaklanacağı belirtildi. Aynı zamanda, oyunun özel sürümü olacak olan Star Wars Battlefront II: The Last Jedi Heroes'in de tanıtımı yapıldı. Ön siparişte bulunan herkes, oyunun beta sürümüne erkenden sahip olacak; fakat henüz tarih belirtilmedi. Ayrıca ön sipariş veren oyuncular, Kylo Ren ve Rey için Star Wars: The Last Jedi kıyafetleri, Yoda için Epic Lightsaber Mastery Star Card, 6 kahramana erişim ve ses ile görünümü güncellenmiş Star Wars: The Last Jedi Millennium Falcon'a erişim sağlayabilecekler.

Heavy, Assault, Sniper ve Officer olmak üzere 4 sınıf açıklandı. Heavy, ileri gitmek için kalkan kullanabilirken Assault, termal bombalar kullanabiliyor. Sniper, mayın kurabilir ve Officer ise çevresindeki kişilerin sağlığını yerine getirebiliyor.

Oyunun Standart Sürümü 269 TL iken Elite Trooper Deluxe Sürümü 309 TL.

Star Wars: Battlefront II, PS4, Xbox One ve PC platformları için 17 Kasım 2017'de çıkışını gerçekleştirecek.

EA Play'da Gösterilen Bir Diğer Oyun Olan FIFA 18'in Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.

EA Play'da Tanıtılan Bir Diğer Oyun Olan NBA Live 18'in Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.

EA Play'da Gösterilen Bir Diğer Oyun Olan Need for Speed Payback'ın Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.

EA Play'da Gösterilen Bir Diğer Oyun Olan Anthem'in Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.

EA Play'da Gösterilen Bir Diğer Oyun Olan A Way Out'un Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.

EA Play'da Gösterilen Battlefield 1 DLC'si "In the Name of the Tsar" Haberine Buradan Ulaşabilirsiniz.