Infinite Warfare'in Windows Store Sorunu Activision'dan Kaynaklanıyor!

Infinite Warfare'in Windows Store Sorunu Activision'dan Kaynaklanıyor!

Infinite Warfare’in çıkış yapacağı gün, Activision’ın resmi internet sitesindeki sıkça sorulan sorular kısmındaki bir cevapla, ortaya çıkan sorunun kaynağı Activision’ın bizzat kendisiymiş.

Geçtiğimiz günlerde, oyunu Windows Store üzerinden satın alanların Steam üzerinden satın alanlarla birlikte oynayamayacağı haberi oyuncuları üzmüştü. Çıkış yaptıktan sonra satış listelerinde bir numaraya yerleşen Infinite Warfare’in, çok güçlü rakiplerinin bulunduğu sektörde böyle bir hatayla anılacak olmasının sorumlusunun oyunun firması Activision olduğu ortaya çıktı.

Microsoft’tan bir yetkili Windows Central’a yapmış olduğu açıklamada ortaya çıkan sıkıntının kendilerinden kaynaklanmadığını, firmaların istemesi hâlinde cross-play desteğini sunduklarını belirtti. Yani ortaya çıkan bu sorunun tamamen Activision’ın kendilerinden böyle bir destek istemediği üzerine ortaya çıktığını söyleyen yetkiliye karşılık Activision sessizliğini koruyacak mı? Bunu hep birlikte göreceğiz.

Ufak bir not olarak eklemek gerekirse; Infinite Warfare’in Windows Store’daki çevrimiçi oyuncu sayısı ise ikiymiş. Evet, yanlış duymadınız, sadece iki; 2! İnanmıyorsanız kanıtı aşağıda:

Infinite Warfare Windows Store