Infinite Warfare'i Windows Store'dan Alanlara Kötü Haber!

Infinite Warfare'i Windows Store'dan Alanlara Kötü Haber!

Call of Duty serisinin yeni oyunu bugün oyuncularla buluşuyor. Bildiğiniz üzere Activision, Call of Duty: Infinite Warfare alanlara Modern Warfare Remastered oyununu da oynama imkânı sunuyor. Ancak bu oyunları Windows Store üzerinden aldıysanız size üzücü bir haberimiz var. Oyunu Windows Store üzerinden alanlar oyunu başka oyun platformlarından alanlarla birlikte oynayamayacak. Yani oyunu Windows Store üzerinden alanlar sadece kendi aralarında oynayabilecek.

Activision’ın resmi internet sitesinde sıkça sorulan sorular kısmına girenlerin fark ettiği durum oyuncuları oldukça üzmüş ve şaşırtmış durumda. "Oyunu Windows 10 için Windows Store üzerinden aldığımda başka PC platformlarından alanlarla birlikte oynayabilir miyim?" sorusuna sitede "Hayır, Yalnızca Windows Store üzerinden alanlarla birlikte oynayabilirsiniz." şeklinde cevap verilmiş.

Infinite Warfare Windows Store

Infinite Warfare’i Windows Store üzerinden satın alan oyuncuların kendilerini adeta bir fanusun içinde hissetmesine neden olacak böyle bir stratejinin ne amaçla yapıldığı oldukça merak ediliyor. Activision’ın başı ağrımaya devam edecek gibi görünüyor.