Infinite Warfare'in Betasına Yeni Harita ve Mod Eklendi!

Infinite Warfare'in Betasına Yeni Harita ve Mod Eklendi!

Yayıncılığını Activision firmasının üstlendiği, çıkarılan ilk oyundan itibaren oyuncuların benimsediği ve her oyununu heyecanla oynadığı oyun serisi Call of Duty’nin çıkacak olan yeni oyunu Call of Duty: Infinite Warfare’in Playstation 4 betasına yeni harita ve mod eklendi.

Serinin Modern Warfare oyunuyla seriye olan ilginin zirve yaptığı ve ardından çıkarılan oyunlarda geçen fütüristik unsurların ve hikâye akışının beklentileri karşılamamasından mıdır bilinmez ama oyun serisine olan ilgili son dönemlerde oldukça azalmış hatta çıkacak olan yeni oyun Infinite Warfare’in videosu Youtube’da en kötü videolar sıralamasında göze çarpmıştı. Tanıtım videosu Youtube en kötüler listesine girse de Call of Duty: Infinite Warfare, hâlâ oyun sektöründe takip edilen ve serinin bağımlılarınca oldukça merakla beklenen bir oyun olma unvanını taşıyor. Oyunun multiplayer betasının hangi platformlar için erişilebilir olacağı ve sürecin nasıl işleyeceği geçtiğimiz günlerde detaylarıyla birlikte açıklanmıştı.

Infinite Warfare’in Playstation 4 betası için yeni harita ve mod eklendi. Oyuna eklenen mod, serinin geçtiğimiz oyunlarından da aşina olduğumuz Kill Confirmed oldu. Eklenen yeni harita ise Precinct adı verilen yeni bir harita oldu. Bu harita orta büyüklükte, iç tasarımı detayla tasarlanmış bir şehrin arka sokaklarını içeriyor. Oyuncuların omuz omuza çarpışacağı yakın çarpışmalar için biçilmiş kaftan diye tanıtılan harita oyuncuları oldukça tatmin edecek gibi görünüyor.

Oyunun beta sürümünün ilk aşaması 17 Ekim’de sona eriyor. İkinci aşama ise 21-24 Ekim tarihleri arasında olacak. Bu sürece Playstation 4 ve Xbox One kullanıcıları katılabilecek.

Call of Duty: Infinite Warfare4 Kasım tarihinde, PCPS4 ve Xbox One platformları için çıkacak. Oyunun 80 dolarlık özel sürümünü alanlara ek olarak Call of Duty: Modern Warfare Remastered oyununa da sahip olacak.