Call of Duty: Infinite Warfare Betasının Detayları

Call of Duty: Infinite Warfare Betasının Detayları

Call of Duty: Infinite Warfare oyununun çıkmasına neredeyse bir ay var, ancak eğer oyunu ön sipariş olarak satın aldıysanız oyunun multiplayer betasına erişim hakkı kazanmış oldunuz. Activision, Infinite Warfare’in beta sürümüyle ilgili bazı detayları oyuncularla paylaştı.

Beta sürümü 14-17 Ekim ve 21-24 Ekim olmak üzere iki ayrı tarih aralığında, iki aşamada gerçekleşecek. Playstation 4 kullanıcıları iki aşamada da beta sürümü test edebilecekken Xbox One kullanıcıları sadece 21-24 Ekim tarihleri arasındaki betaya katılabilecek. PC kullanıcıları ise iki beta aşamasına da katılamayacak.

Infinite Warfare’in beta sürümüne girdiğinizde üç farklı oyun haritasında oynayabileceksiniz. Bu haritalar Frontier, Frost ve Throwback olacak. Bu haritalarda oyuncular Team Deathmatch, Domination ve Kill Confirmed gibi klasik modların yanı sıra Defender gibi yeni oyun modlarını da test edebilecek.

call-of-duty-infinite-warfare-rigs

Beta sürümünde, oyunun tam sürümünde olacak olan altı farklı Combat Rig’in üçü kullanılabilir olacak. İlk kullanılabilir Rig olan Warfighter, orta menzilli silahları, SMG ve Assault Rifle gibi, kullanmayı sevenlerin tercih etmesi gereken Rig olacak. İkinci Rig, ağır makineli kullanmayı seven oyuncular için tercih edilmesi gereken Rig olacak. Beta sürümde kullanılabilir olacak üçüncü Rig olan Synaptic ise, yakın dövüşü seven oyuncuların tercih etmesi gereken Rig olacak.

Infinite Warfare’in betasında iki ayrı takım seçilebilir olacak: JTF Wolverines ve Orion Initiative.

Call of Duty: Infinite Warfare, 4 Kasım tarihinde, PC, PS4 ve Xbox One platformları için çıkacak. Oyunun 80 dolarlık özel sürümünü alanlara ek olarak Call of Duty: Modern Warfare Remastered oyununa da sahip olacak.