How to Survive Türkçe Yama

How to Survive Türkçe Yama

How to Survive Türkçe Yama oyununda geminiz batıyor ve kendinizi ıssız bir adada buluyorsunuz. Ada, çılgın yaratıklarla dolu. Siz de hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Yiyecek, su, sığınak bulmalısınız. Gece olduğunda geceyi atlatmak için yoğun mücadele vermelisiniz. 8 zorlu mücadele var ve bunları isterseniz arkadaşlarınızla aşmayı çalışabilirsiniz. Oyunda aslında çift taraflı bir mücadele veriyorsunuz. Bir taraftan hayatta kalmanız gerekiyor, diğer taraftan da hayat kurtarmanız gerekiyor. Yolda gördüğün malzemeleri topalyarak yığınak elde etmen ve yüzden fazla el yapımı silah ve aleti toplaman icap ediyor.

Büyük rağbet gören How to Survive Türkçe ile birlikte daha keyifli hale geliyor. Türkçe Oyun Merkezi başlatmış olduğu çeviri çalışmalarını bitirdi ve Türkçe yamayı kullanıma açtı.

How to Survive Türkçe Yama Detayları

How to Survive Türkçe içerisinde bütün DLC’ler, yani ek paketler bulunuyor. Bu sayede paket, storm warning edition sürümü ile uyumlu bulunuyor. Yamanın menü çevirileri %100, altyazıları %100, nesne ve diğer ek çeviriler %100 durumda bulunuyor. Proje yöneticisi Mehmet Tandoğan iken çevirmenler Mehmet Tandoğan, Süleyman Tomruk, Barış Cem Karakaş ve ferex28’den oluşuyor. Programlaması Anıl Altuntaşoğlu tarafından yapılmış.

How to Survive Türkçe İndir

How to Survive Türkçe çevirisini Türkçe Oyun Merkezinin sayfasından yapabilirsiniz. Kurulumu için oyunun kurulu olduğu How to Survive klasörü içerisinden yapabilirsiniz.