Honor Oyuncu Bilgisayarını 200W Hızlı Şarj İle Çıkarıyor!

Honor Oyuncu Bilgisayarını 200W Hızlı Şarj İle Çıkarıyor!

Weibo üzerinde paylaşılan yeni bir bilgiye göre oyun dünyasına bomba gibi merhaba diyen bir bilgisayardan bahsetmek istiyoruz. Weibo üzerinde paylaşılan yeni ekran görüntüleriyle Honor için ilk oyuncu dizüstü bilgisayarı geliyor. Üstelik de 200W hızlı şarj özelliği ile geliyor. Bu konuda hizmet veren bu bilgisayar için şarj seçenekleri de USB-C bağlantısı ile yapılacak.

Yeni nesil teknolojik yatırımlar, gelişmeler ve güçlü ilerlemeler adına ön plana çıkarılan pek çok teknolojiyi sizlere sunuyoruz. Özellikle oyunlarla ilgili gelişmeleri hemen aktarmak istiyoruz. Honor tarafından sunulan hızlı şarj teknolojisi konusunda bataryaların önemi çok büyük. 200W sunulan hızlı şarj teknolojisi telefonlar için değil tamamen oyuncu bilgisayarları için düşünülmüş. Haliyle de bu konuyla ilgili kısa süre içerisinde yeni bir tanıtım gelecek gibi görünüyor. Bu konuya dair dizüstü bilgisayarların şarj anında hiç bir sıkıntı çıkarmayacağı da düşünülüyor.

200 W hızlı şarj teknolojisi çok ileri bir seviye olacak!

Usb-c olarak sunulan ve PD aktarımını tercih eden bu teknoloji, yeni nesil bir teknoloji olarak karşımıza çıkıyor. Görsellere göre baktığınız zaman ortalama 30 dakika içinde bataryanın yarısını şarj edebiliyorsunuz. Honor ürünlerine ait yeni nesil ürünleri ve teknolojileri 16 Temmuz tarihinde kullanabilir ve kendinize göre en ideal seçenekleri ön plana çıkarabilirsiniz. 200W hızlı şarj seçeneği ile karşınıza çıkarılan bütün hizmetleri ve ürünleri tek bir tıklama ile kullanabilir ve ön plana çıkarabilirsiniz.