God of War İçin Demo Gelmeyeceği Açıklandı

God of War İçin Demo Gelmeyeceği Açıklandı

Santa Monica Studios'un geliştiriciliğini üstlendiği, yayımcılığını ise SIEE'nin yapmış olduğu God of War için Santa Monica ekibinin yönetmeni Cory Barlog, Twitter üzerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor.

PlayStation oyuncularının ve özellikle serinin hayranları tarafından merakla beklenilen God of War hakkında yeni bilgilere açız desek yalan söylemiş sayılmayız. Yeni God of War oyununun geleceği açıklandıktan sonra E3'te karşımıza yeni tanıtım videosu ile karşımıza çıkan yapım daha sonra sessizliğe bürünmüştü. Serinin hayranları bir süredir geliştirici ekibi sosyal medyadan soru yağmuruna tutmaya başlamışken geliştirici ekibin yönetmeni Cory Barlog Twitter üzerinden şahsi olarak gelen soruları yanıtlamaya başladı.

God of War

Cory Barlog'un yanıtladığı ilk soru oyuna bir demo gelip gelmeyeceği ile alakalıydı. Cory Barlog bu soruya yanıt olarak yeni God of War'ın demosunun olmayacağını belirtti. Sebebinin ise oyunlara çıkarılan demoların oyunun full sürümünün çıkış tarihini en az 1-2 ay ertelenmesine sebep olduğunu söyledi. Cevapladığı sorulardan diğeri ise oyunun PlayStation Pro ile PlayStation 4 arasındaki farkı ile ilgiliydi. Cory Barlog bu soruya ise aralarında hiçbir fark olmadığını belirterek cevap verdi. Yeni God of War'ın standart PS4 üzerinde geliştirildiğini ve E3'te yayınlamış oldukları tanıtım videosununda standart PS4 üzerinden hazırlanıldığını belirtti.

Oğlu uğruna çok daha iyi bir adam olmak isteyen Kratos'un olgunlaşma ve şiddet üzerine, derin ve düşündüren yolculuğuna şahit olacağımız God of War için şimdilik resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı.