Yeni God of War oyunu geliyor

Yeni God of War oyunu geliyor

Büyük bir orkestra eşliğinde başlayan Sony'nin E3 2016 konferansında ilk duyurulan oyunun God of War oldu. Aslında duyurulacağı kesindi ancak büyük bir işitsel şölenin ardından kendimizi God of War'ın oynanışında bulunca duyuru oldukça etkileyici oldu. Sony sadece God of War 'ın duyuruluşunda müziklere önem vermemiş. Zira oyunun müziklerini de The Walking Dead ve Battlestar Galactica gibi bir çok yapımda yer alan Bear McCreary sorumlu.

Serisin devamı niteliğinde olmayan yeni God of War oyununun ismi ise sadece God of War oldu. Oyun God of War 3'ün devamı niteliğinde değil ve zaman olarak God of War 3'den yıllar sonrasında geçiyor. Sil baştan bir senaryo ile gelen oyunda İskandinav mitolojisine yolculuk etmiş oluyoruz ve ana karakterimiz tahmin edildiği gibi Kratos oluyor. God of War'da co-op..vs olmadığı için baştan sona Kratos'u kontrol ediyor olacağız. Tabi oyunda oğlumuzu da pasif olarak yönlendirebileceğiz.

Oyunda bir çok gizli mekanlar olacak ve buralarda craft için gerekli malzemeler bulunacak. Oyunun direktörü tarafından verilen bilgilere göre God of War'da RPG sistemi de bulunacak. RPG sistemi ise oldukça kapsamlı olacak. Ayrıca oyunda yükleme ekranı bulunmayacak.

TPS kamera açısı ile karşımıza çıkmaya hazırlanan yeni God of War Playstation 4'e özel olarak çıkış yapacak. Çıkış tarihi ile ilgili ise henüz bir açıklama bulunmuyor ancak bu yıl içerisinde çıkmayacağı kesin. Oyunun E3 2016'da canlı olarak oynanan oynanış videosunu aşağıdan türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler.