Far Cry 3: Blood Dragon Ücretsiz Oldu!

Far Cry 3: Blood Dragon Ücretsiz Oldu!

Ubisoft, sektördeki otuzuncu yılını kutlaması sebebiyle PC kullanıcıları için yedi ay boyunca her ay farklı bir oyunu ücretsiz yayınlayacağını açıklamış ve Haziran ayından itibaren sırasıyla  Prince Of Persia: Sands Of Time, Tom Clancy’s Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew ve Beyond Good & Evil oyunlarını oyunculara ücretsiz bir şekilde sunmuştu.

Haziran ayından bugüne kadar toplamda beş farklı oyunu kullanıcıları ile ücretsiz olarak paylaşan Ubisoft’un Kasım ayı için ücretsiz sunacağı oyun da geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Far Cry 3: Blood Dragon geçtiğimiz günlerde kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuldu.

Kasım ayı boyunca ücretsiz olarak oyunculara sunulmaya edecek olan oyunun ardından Ubisoft’un ücretsiz olarak dağıtacağı bir adet oyun kaldı.

ubisoft clup ubi 30

Far Cry 3: Blood Dragon’u oynamak için Far Cry 3 oyununu indirmeniz gerekmiyor. Tek yapmanız gereken oyunu Uplay hesabınıza eklemek. Ondan sonra oyun kalıcı olarak sizin oluyor. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Ubisoft’un Ubi Club/ubi30 sayfasına ulaşarak oyununuzu Uplay hesabınıza ekleyebilirsiniz.