ESO 1 Milyon Dolar Tutarında Para Kazandırmış Oldu!

ESO 1 Milyon Dolar Tutarında Para Kazandırmış Oldu!

The Elder Scrolls Online #MillionReasonsToPlay etkinlikleri kapsamında bir oyuncuya bir milyon dolar tutarında para verdi. Peki bu durumda The Elder Scrolls Online etkinliği kapsamında kazançlı çıkan kişi parayı nasıl değerlendirecek?

ESO 1 Milyon Dolar Tutarında Para Kazandırmış Oldu!

ESO Bir Milyon Dolar Tutarında Para Kazandırdı.

Geçen Aralık ayı içerisinde ZeniMax Online #MillionReasonsToPlay etkinliği kapsamında herhangi bir oyuncu kişiye 1 milyon dolar para vereceğini ilan etmişti. Bu para ödülünü 30 yaşında olan Ryan Rager kazanmaya hak kazandı.

#MillionReasonsToPlay kapsamındaki etkinlik ile her kesimden oyuncuyu oyuna kitlemeyi başaran ZeniMax, bu oyunda ödülü kazanabilmek için tek koşulun aktif şekilde bu oyunu oynamak olduğunu belirtmişti. Oyuncu kişiler oyuna katılım formunu doldurarak kendiliğinden bu etkinliğe katılmış oldular.

Evlere akıllı sistem kuran teknik uzman Ryan Rager, The Elder Scrolls Online’da Dark Elf Dragonknight oyununu oynuyor. Şimdilik geçen Kasım ayı içerisinde Xbox One satın alan Ryan’ın satın almış olduğu ilk oyun The Elder Scrolls Online oyunu olmuş.

The Elder Scrolls Online’ı oynamasındaki en büyük unsurun ise açık dünya alanı olduğunu söylemekte. Oyuncu kişinin istemiş olduğu oyunu seçebilmesi, oyun içinde oldukça oldukça özgür davranabilmeleri en büyük faktör.

ESO 1 Milyon Dolar Tutarında Para Kazandırmış Oldu!

Bu durumu her fırsat oluştuğunda The Elder Scrolls Online oynayan Ryan Rager kazanmış olduğu bu muhteşem ödül ile dört yıllık nişanlısı ile evlenerek Xbox One’ı oynamak için çok yeni bir televizyon almayı planlıyor.