Vakıfbank 0.36 Faizle Krediyi Duyurdu Bayraklar Asıldı! Cumhuriyet Tarihinin En Cazip Kredisi Vakıfbank'dan!

Vakıfbank 0.36 Faizle Krediyi Duyurdu Bayraklar Asıldı! Cumhuriyet Tarihinin En Cazip Kredisi Vakıfbank'dan!

Kamu bankaları son birkaç günden beri vatandaşlara oldukça cazip kredi vereceğini duyulması ile birlikte vatandaşların aklını başından aldı.

1.50 seviyelerinde gerçekleşen kredi faiz oranlarını kullanmak istedikleri kredilerden dolayı alamayan vatandaşlar kamu bankalarını kendine sunmuş olduğu imkanlar ile birlikte oldukça cazip miktarları hesaplayarak rahat bir şekilde alabiliyorlar. 10 bin TL'den başlayarak 100 bin TL'ye kadar kredi seçeneklerinde faydalanabiliyorlar. Uzun zamandan beri forumlarda ve sosyal medya üzerinde kamu bankalarının vatandaşlara yeterli bir şekilde Kredi vermedi ile ilgili birçok şikayet bulunuyordu. Özel bankaların sunmuş olduğu faiz oranlarından pek farklı olmayan faiz oranları ile birlikte vatandaşlara kredi vereceğini duyuran kamu bankalarına birçok şikayet gidiyordu. Konu ile ilgili yapılan şikayetleri değerlendirmeye alan Vakıfbank bu konu ile ilgili oldukça cazip bir kampanya yapacağını sonunda duyurdu.

Sadece son zamanlarda değil Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca verilmiş olan en cazip kredi vatandaşlarına sunacak. Bugüne kadar faiz olarak verilmiş krediler arasında 0.36 faiz oranı ile kredi veren herhangi bir banka bulunmuyor. Zaten yapılan hesaplamalarda 0.36 faiz oranına verilen kredinin maliyetin oldukça altında bir kredi olduğu açıkça görülüyor.

Banka maksat olarak kar elde etmek amacıyla değil vatandaşların son zamanlardaki sıkıntıların ortadan kaldırabilmek adına bu krediyi vereceğini duyurdu. Peki bu krediyi tüm vatandaşlar alabilecek mi? Yoksa belirli ve sabit kişilere mi verilecek?

Cumhuriyet Tarihinin En Cazip Kredisi Vakıfbank'dan!

Verilecek olan uygun faizi bu kredinin kısıtlı sayıda verileceği bilgisi iletildi. İlk aşamada 10 bin kişi ile sınırlı tutulacak. Daha sonradan kredilerin geri dönüşleri ile birlikte tekrar yeni bir 10000 kişiye daha bu kredisi tahsis edilecek. Böylece banka tüm kaynaklarını eritmeden tüm vatandaşlara yardımcı olmanın yolunu arayacak. Burada önemli olan ilk başvuru yapabilmek en erken başvuru yapan kişiler ilk 10000 kişiye girmeleri kaydıyla bu şekilde kredilerinde kullanabilecekler. Tekrardan bu kredinin verilmesi durumunda ise yeniden bir değerlendirme yapılacak. Fakat önceden 0.36 faiz oranıyla Vakıfbank üzerinden kredi almış vatandaşlar ikinci bir defa bu krediyi alamayacak. Bu sebeple bir vatandaşın bu krediyi sadece bir kere alması mümkün. Aynı zamanda bir aile içerisinde de birden fazla kişinin bu krediye alması mümkün değil. Bir aile içerisinde bu krediyi Sadece bir kere kullanmak mümkün.

10.000 TL 12 ay vadeli bir şekilde 0.36 faiz oranı ile ödemeniz mümkün

20.000 TL 24 ay vade ile 0.50 6 faiz oranı ile ödemeniz mümkün

40.000 TL 36 ay vade seçeneği ile birlikte 0.79 faiz oranıyla ödemeniz mümkün

60.000 TL 48 ay vadeli bir şekilde 0.99 faiz oranıyla ödemeniz mümkün

100.000 TL 60 ay vadeli şekilde 1.29 faiz oranıyla ödemeniz mümkün

İstediğimiz seçeneklerden bir tanesini değerlendirerek kedinizi rahat bir şekilde kullanabilir aynı zamanda da ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme seçenekleri noktasında da birçok kolaylığı banka müşterilerine sunuyor. Gerekli uygulamaların değerlendirmesi ile birlikte kredinin 3 ay kadar ertelenmesi imkanı da var. Bugün alınan kredinin 3 ay sonrasına planlanması ve 3 ay herhangi bir şekilde ödeme yapılmaması da VakıfBank'a sunmuş olduğu imkanlar arasında bulunuyor.