Öğrencilere özel 15 bin liralık eğitim kredisi!

Öğrencilere özel 15 bin liralık eğitim kredisi!

Yeni okul döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilerin nakit ihtiyacı artış göstermeye başladı. İşte tüm detaylar…

Korona virüs salgınından kaynaklı olarak okullar yaklaşık olarak 1,5 yıldır kapalı. Eğitim – öğretim noktasında oldukça olumsuz günlerin yaşanmasından sonra yavaş yavaş normalleşmeye doğru yol alınmaya başladı.

Normalleşmeyle birlikte artık yeni eğitim – öğretim hayatı tamamen yüz yüze olacak. Okulların açılması üniversiteli gençler için ekstra büyük bir ekonomik ihtiyaç doğdu. Bu ihtiyacı giderebilmek için çeşitli kredi kampanyalarına devam ediliyor.

ferhat-haberay-kopyasi-kopyasi-34-001.pngferhat-haberay-kopyasi-kopyasi-36-001.pngferhat-haberay-kopyasi-kopyasi-35-001.png

Ziraat Bankası 15 Bin Liralık İhtiyaç Kredisi

Kamu bankaları arasında en fazla müşteriye sahip olan Ziraat Bankası, eğitim – öğretim için nakit ihtiyacı olan öğrencilere tam destek oluyor. Banka bünyesinde milyonlarca öğrenciye kredi ve burs veriyor. Bunların yanı sıra başvuru – onay usulü olarak da destek sağlıyor. Öğrencilerin ve ihtiyaç sahiplerinin başvuru yapması gerekiyor.​​​​​​​

Ziraat Bankası kredi başvurusu da oldukça basit. Banka, güncel teknolojiyi oldukça aktif olarak kullandığı için birkaç dakikada bil başvuru yapabilmek kolay. Sizlerde Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulamasını indirerek, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurularınız sizlere birkaç saat veya 24 saat içerisinde geri dönüş yapacaktır.

ferhat-haberay-kopyasi-kopyasi-36-001.png​​​​​​​

QNB Finansbank 15 Bin Liralık İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank 15 bin liralık ihtiyaç kredisiyle ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Banka, daha önceden de paylaştığı kampanyalarla ihtiyaç sahibi gençlere destek olmuştu.​​​​​​​

Şimdi de uygun faiz oranlarında eşsiz kredilerle ihtiyaçlarınızı gideriyor. Sizlerde QNB Finansbank’a başvuru yapmak istiyorsanız, doğrudan bankanın online iletişim kanallarını araştırabilirsiniz veya şubeye de giderek kredi hakkında bilgi alıp başvuru yapabilirsiniz.

Garanti Bankası 15 Bin Liralık İhtiyaç Kredisi

Garanti Bankası, uygun fiyatlı faiz oranı veren bankalar arasında ilk sırada yer alıyor. Banka kendine has eşsiz kredi faiz oranlarıyla öğrenciler başta olmak üzere herkesin yanında oluyor.

ferhat-haberay-kopyasi-kopyasi-35-001.png​​​​​​​

Türkiye’de de büyük bir müşteri potansiyeline sahip olan Garanti Bankası’na başvuru yapmak ise son derece basit. Bankanın doğrudan şubesine gidebilir veya online platformlardan başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuza çok kısa süre içerisinde olumlu / olumsuz geri dönüş sağlanıyor.