Şekerbank Vadeyi 240 Aya Çıkardı Banka Önündü Uçsuz Bucaksız Sıra Oldu

Şekerbank Vadeyi 240 Aya Çıkardı Banka Önündü Uçsuz Bucaksız Sıra Oldu

Son zamanlarda kredi ve kredi kartları ile ilgili çok ciddi kampanyalar başlatılmış bulunmaktadır. Bunun sebeplerinden başlıcası kredi faizlerinin Merkez Bankası tarafından düşürülmesidir.

Son zamanlarda kredi ve kredi kartları ile ilgili çok ciddi kampanyalar başlatılmış bulunmaktadır. Bunun sebeplerinden başlıcası kredi faizlerinin Merkez Bankası tarafından düşürülmesidir. Bazı bankalar vadelerini uzatmakla birlikte bazıları ise faiz oranlarını sürmektedir. Şekerbank bu iki seçeneği bir arada sunmuş olan yegane banka Şekerbank kredilerdeki vadesini 240 aya uzatan tek banka olarak gözlemlenmektedir. Şekerbank üzerinden alacağınız konut kredilerini 240 aya varan vade seçenekleri ile birlikte ödemeniz mümkündür. Böylece yaklaşık 20 sene olarak kredi ödeyebileceğiniz tek banka olarak Şekerbank sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

0x0-1632033116469.jpg

Diğer bankalarda benzeri olan kredilerin maksimum 10 sene vadeli bir şekilde verildiği görülmektedir. Fakat Şekerbank müşterilerin ve Türk halkının ev sahibi olması için oldukça büyük bir kolaylık olarak 20 seneye varan yani 240 aylık vadeli Kredi seçeneğini müşterilerine sunmuştur.

Kredi koşulları

Konut kredisi almak isteyen vatandaşlar 120 ay değil 240 ay vadeli bir şekilde kredilerini kullanabilecekler. Ayrıca 1.25 olarak belirlenmiş olan faiz oranından karelerini ödemeye devam edecekler. İster eşit olarak aylık olarak ödeme sağlanabileceği gibi isteyen müşteriler 3 aylık olarak da ödemelerin sağlayabilir.

İhtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar 12 ay değil 36 ay vadeli bir şekilde kredilerini kullanabilecekler. Ayrıca 1.40 olarak belirlenmiş olan faiz oranından karelerini ödemeye devam edecekler. İster eşit olarak aylık olarak ödeme sağlanabileceği gibi isteyen müşteriler 3 aylık olarak da ödemelerin sağlayabilir.

Araç kredisi almak isteyen vatandaşlar 36 ay değil 48 ay vadeli bir şekilde kredilerini kullanabilecekler. Ayrıca 1.38 olarak belirlenmiş olan faiz oranından karelerini ödemeye devam edecekler. İster eşit olarak aylık olarak ödeme sağlanabileceği gibi isteyen müşteriler 3 aylık olarak da ödemelerin sağlayabilir.

Tatil kredisi almak isteyen vatandaşlar 6 ay değil 24 ay vadeli bir şekilde kredilerini kullanabilecekler. Ayrıca 1.55 olarak belirlenmiş olan faiz oranından karelerini ödemeye devam edecekler. İster eşit olarak aylık olarak ödeme sağlanabileceği gibi isteyen müşteriler 3 aylık olarak da ödemelerin sağlayabilir.

0x0-1632033119252.jpg

Banka Başvurusu

Bankaya direk olarak gitmek isteyen vatandaşlar krediyi alabileceği gibi aynı zamanda diğer seçenekler üzerinden de krediye başvurabilirsiniz.