Akbank Faizleri Erken Düşürdü 0.79 İle 1.29 Arasında Faiz Oranı İle Kredi

Akbank Faizleri Erken Düşürdü 0.79 İle 1.29 Arasında Faiz Oranı İle Kredi

Faizlerin düştüğü haberi bir anda piyasa içerisinde oldukça büyük bir memnuniyet oluşturdu. Piyasanın faizlerin düşmesi ile birlikte Akbank'ta derhal kolları sıvadı.

Faizlerin düştüğü haberi bir anda piyasa içerisinde oldukça büyük bir memnuniyet oluşturdu. Piyasanın faizlerin düşmesi ile birlikte Akbank'ta derhal kolları sıvadı. Halkbank müşterilerine 0.79 ile 1.29 arasındaki faizli kredilerine sunmaya başladı. Üstelik yüz bin TL'ye kadar oldukça uygun şartı kredileri her vatandaş alabilecek. Akbank müşterisi olan veya olmayan tüm vatandaşlar bu kredi imkanından faydalanabilir.

0x0-isbasi-egitimde-gunde-10868-lira-odeme-1632714229284.jpg

Bankalar tarafından faiz indirileceği bilgisini iletilmesi ile birlikte Halkbank ilk olarak duyuru yapan banka olmuştur. Banka faizleri düşürerek büyük bir kitleye memnuniyet hedeflemektedir. Banka normal şartlar altında da müşterilerini memnun etmek üzere çalışmalar yapmakta olan bir kurum olarak bilinmektedir. Faizlerin düşürülmesiyle birlikte fırsat bulan banka derhal kaliteli kampanyalarını vatandaşlara sunmuştur.

Kredi koşulları nelerdir

Banka kredi kullanmasında sakınca olmayan vatandaşlara 0.79 faiz oranıyla 6000 TL ödeme yapmaktadır. 12 ay vadeli bir şekilde kredinin ödenmesi mümkündür.

24 ay vadeli olarak kredi kullanmak isteyen vatandaşlar ise 0.99 vade oranı ile maksimum 13000 TL'ye kadar kredi alabilirler. Banka bu vereceği kredi ile birlikte kefil şartı sunabilir. Erteleme yapmak isteyen vatandaşlar bu krediden bu şekilde faydalanamaz.

36 ay olarak kredinin kullanılması da mümkündür. Böyle bir durumda ise 50.000 TL'ye kadar kredi kullanılabilir. 1.12 vade faizi ile birlikte Kredinin tüm vatandaşlara açık olduğu bilgisi duyuruldu. Banka bu vereceği kredi ile birlikte kefil şartı sunabilir. Erteleme yapmak isteyen vatandaşlar bu krediden bu şekilde faydalanamaz. Hayat sigortası yapılmaktadır. Ayrıca masraf alınmaktadır.

Kredi kampanyanın dışında ayrıca 100.000 TL'ye kadar kullanılabilir. Halkbank müşterilerine kredi notunun uygun olması durumunda 100.000 TL'ye kadar faizi değişken olan kredileri sunmaktadır.

issizlik-maasi-tazminat-yillik-izin-flas-deta-5080641.jpg

Hangi koşullarda alabilirim

Krediyi alabilmenin için sigortalı bir işte çalışıyor olmanız ve aynı zamanda kredi puanınızın kredi kullanmaktan yana bir sakıncası nın bulunmaması gerekmektedir. Banka gerekli değerlendirmeyi yapmasının arkasından müşteriye ne kadarlık bir kredi kullanabileceği bilgisini iletmektedir. Kısa süre içerisinde bu bilgi müşteri iletilir. Banka şubesinden başvuru yapmanız durumunda kısa bir süre içerisinde internet bankacılığı üzerinden başvuru yapmanız durumunda ise 2 dakika içerisinde tarafınıza bilgi verilir