Vakıfbank ve Ziraat Bankası Ortak Bir Şekilde Kredi Faizlerini İndirdi!

Vakıfbank ve Ziraat Bankası Ortak Bir Şekilde Kredi Faizlerini İndirdi!

Yapılan açıklamanın arkasından bankalar hızlı bir şekilde banka kredilerini düşürdüklerini açıkladılar. Açıklamalar arasında en fazla dikkat çeken Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından yaplan açıklama oldu.

Yapılan açıklamanın arkasından bankalar hızlı bir şekilde banka kredilerini düşürdüklerini açıkladılar. Açıklamalar arasında en fazla dikkat çeken Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından yaplan açıklama oldu. Açıklama kapsamında Vakıfbank ve Ziraat Bankası Ortak Bir Şekilde Kredi Faizlerini İndirdi! Mesajı tüm vatandaşlara verildi. Kamu bankalarını kredi faizlerini düşüreceği bilgisinin Avrupa medyasında da yayınlanmasıyla birlikte vatandaşlarda büyük bir beklenti oluştu. Beklenti yerini bularak oldukça büyük bir kampanya ile kredi vatandaşlara sunuldu.

9.jpg

Vakıfbank ve Ziraat Bankası Kredileri

1,29 faizli kredi kullanmak isterseniz sadece konut kredisi için bu krediyi kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi ile ilgili çok cüzi bir miktarda masraf tahsilatı yapılmaktadır. 120 ay vadeli bir şekilde kredi kullanılabilir. Aylık veya 3 aylık olacak şekilde kredi ödemeleri gerçekleştirilebilir.

1,45 faizli kredi kullanmak isterseniz sadece ihtiyaç kredisi için bu krediyi kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi ile ilgili çok cüzi bir masraf alınmaktadır. 36 ay vadeli bir şekilde kredi kullanılabilir. Aylık veya 3 aylık olacak şekilde kredi ödemeleri gerçekleştirilebilir.

1,35 faizli kredi kullanmak isterseniz sadece konut kredisi için bu krediyi kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi ile ilgili çok cüzi bir masraf alınmaktadır. 48 ay vadeli bir şekilde kredi kullanılabilir. Aylık veya 3 aylık olacak şekilde kredi ödemeleri gerçekleştirilebilir.

1,45 faizli kredi kullanmak isterseniz sadece borç kapama kredisi için bu krediyi kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi ile ilgili çok cüzi bir masraf alınmaktadır. 3-36 ay vadeli bir şekilde kredi kullanılabilir. Aylık veya 3 aylık olacak şekilde kredi ödemeleri gerçekleştirilebilir.

1,53 faizli kredi kullanmak isterseniz sadece tatil kredisi için bu krediyi kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi ile ilgili çok cüzi bir masraf alınmaktadır. 3-24 ay vadeli bir şekilde kredi kullanılabilir. Aylık veya 3 aylık olacak şekilde kredi ödemeleri gerçekleştirilebilir.

1,58 faizli kredi kullanmak isterseniz sadece eğitim kredisi için bu krediyi kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi ile ilgili çok cüzi bir masraf alınmaktadır. 3-18 ay vadeli bir şekilde kredi kullanılabilir.

31.jpg

Başvuru Nereye Yapılır

Vakıfbank veya Ziraat bankası tarafından sunulmuş olan tüm kanallar üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Tüm kanallardan kısa süre içerisinde sonuç almanız mümkün olacaktır.