İş Bankası 50 bin lira kredi veriyor sadece 0,37 faizi var!

İş Bankası 50 bin lira kredi veriyor sadece 0,37 faizi var!

Nakit ihtiyacı olan yurttaşlara güzel haber geldi. Gelen bilgilere göre, İş Bankası oldukça uygun faiz oranlarıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine kredi veriyor. Tüm detaylar haberimizde!

Nakit ihtiyacı günümüzde en fazla ihtiyacımız olan noktalardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. İş kurmak isteyen, araç almak isteyen veya ev almak isteyen yurttaşlar soluğu bankalarda alıyor. Bankaların sağladığı uygun fiyatlı faiz oranlarıyla ihtiyaçlarını gidermeyi planlıyor. İşte tüm detaylar…

ferhat-haberay-kopyasi-7.jpg

İş Bankası’ndan Görülmemiş Kampanya

İş Bankası, Türkiye’nin en büyük ve en köklü bankalarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Banka şu ana kadar sağladığı onlarca farklı kredi kampanyalarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Bu yüzden milyonlara aşkın müşteriye sahip. Gelen bilgilere göre, 50 bin liralık krediyi 0,37 faizle ihtiyaç sahiplerine veriyor.

50 bin liraya kadar varan krediyi alabilmek ve başvuru yapmak ise oldukça kolay. Bilindiği gibi son dönemlerde artan faiz oralarına karşı oldukça uygun faiz oranları İş Bankası tarafından geldi. Haberlere göre, İş Bankası 50 bin liraya varan krediyi sadece 0,37 faiziyle verecek. Bu sayede ihtiyaç sahiplerinin gereklikleri giderilecek.

ferhat-haberay-kopyasi-5.jpg

36 Ay Vade Fırsatıyla!

İş Bankası tarafından sağlanan kredilerden geniş vade zamanlamalarının olduğu biliniyor. Banka, izlediği politikayla her dakika kullanıcısının ve müşterisinin yanında oluyor. Bu yüzden taksitlendirme ücretlerini ve zamanlarını da ihtiyaçlara göre şekillendiriyor.

ferhat-haberay-kopyasi-3.jpg

Kredi başvuru sahibinin talebine göre 12, 24 ve 36 ay vadeyle kredi çekebilmek mümkün. Gördüğünüz gibi hemen hemen birçok noktada İş Bankası, kolaylık sağlıyor. Sizlerde ihtiyaçlarınız giderebilmek için başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Yapın Anında Onay!

İş Bankası başvuruları ise son derece önemli. Banka, sizlerin başvurusuna göre kredinizi onaylıyor veya onaylamıyor. Ancak bu noktada da dikkat etmeniz gereken detaylar bulunuyor. Her bankada olduğu gibi İş Bankası’nda da kredi yeterlilik kriterlerini karşılamanız son derece önemli. Aksi takdirde kredi alabilmeniz söz konusu değildir.

ferhat-haberay-2021-08-01t190602-851.jpg

Bankalar genellikle başvuru sahibinin kredi sicil notuna bakmaktadır. Daha önceden çekilen kredinin düzenli taksitinin ödenip ödenmediği, ne kadar çekildiği ve teminat gösterebileceği taşıt – taşınmaza bakmaktadır. En önemli diğer bir detay ise düzenli gelir belgesidir. Başvuru sahibi aylık olarak düzenli bir gelirinin olması son derece önemlidir. Aksi takdirde kredi alabilme imkanı düşecektir.

Başvuru İpuçları

İş Bankası kredi başvurusu gerçekleştirmek ise oldukça kolay. Bilindiği üzere günümüzde mobil bankacılık ve internet bankacılığı oldukça gelişmiş durumda. Bundan kaynaklı olarak birkaç dakikada kredi başvurusunu gerçekleştirebilir 48 saat içerisinde sonucunuzu alabilirsiniz.

ferhat-haberay-kopyasi-16.jpg

İş Bankası kredi başvurusunu gerçekleştirebilmek için mobil bankacılığı kullanabilirsiniz bunların yanı sıra bankanın müşteri hizmetlerini de doğrudan arayarak başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Eğer ki bunları yapmak istemiyorsanız bankanın şubesine gidebilirsiniz. Sizlere en yakın banka şubesine giderek hızlıca başvuru gerçekleştirebilirsiniz.