Kiranızdan daha az para ödeyerek ev sahibi olun: Halkbank muhteşem konut kredi kampanyasını açıkladı!

Kiranızdan daha az para ödeyerek ev sahibi olun: Halkbank muhteşem konut kredi kampanyasını açıkladı!

Türkiye’nin en köklü ve büyük bankalarından birisi olan Halkbank sağladığı konut kredisi kampanyasıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeyi planlıyor. Halkbank konut kredisi tüm detaylar…

Ev kredilerine son dönemlerde büyük bir ilgi var. Bilindiği üzere son dönemlerde artan emlak maliyetleri, birçok kişiyi doğrudan bankalara yönlendirdi. Milyonlarca aile yeni bir ev sahibi olmak için birikimlerine ek destek arıyor. Bu yüzden konut kredisi kampanyalarını araştırıyor. İşte karşınızda tüm detaylar…

ferhat-haberay-kopyasi-21.jpg

Ev Sahibi Olmayan Kalmasın

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca yurttaş ekonomik eksiklerini nereden tamamlayabileceğine dair araştırmalar yapıyor. Uygun faiz oranlarıyla yüksek tutarlı kredi sahibi olmak isteyen kişiler yaptıkları araştırmalarla bankaların sunduğu en uygun faiz oranlarını araştırıyor.

Artan kiralama ücretlerine karşı olarak birçok aile ve emekli ev satın alarak rahat bir nefes almak istiyor. İhtiyaçlara özel sağlanan kredi kampanyaları sayesinde artık ev sahibi olabilmeniz mümkün. Halkbank Konut kredisiyle nefes almaya hazır olun.

ferhat-haberay-kopyasi-22.jpg

Canım Evim Konut Projesi!

Türkiye’nin en büyük bankalarından birisi olan Halkbank, oluşturduğu Canım Evim Konut Projesi ile ev sahibi olmak isteyen yurttaşlara destek oluyor. Bu sayede ihtiyaçlarınıza özel krediye sahip olabileceksiniz. Banka, Canım Evim Konut Projesi’nde uygun faiz oranlı bir sistem oluşturmuş durumda.

120 Ay Vadeyle %1,48 Faiz Oranı!

Halkbanka’sı müşterilerine özel olarak sunduğu taksit ödemelerini taleplere ister üçer aylık dönemlerde yapılabilmesine, ister de gelirinize paralel olarak serbest ödeme seçeneklerine tercih edebilmenize imkan sağlıyor.

Banka, Canım Evim Konut Projesi kapsamında ev sahibi olmak isteyen müşterilerine 120 aya kadar vadeyle %1,48 faiz oranıyla kredi sağlıyor. Alınan bu kredinin ödenmesi ve taksitlendirilmesi ile müşterinin koşullarına göre sağlanıyor.

ferhat-haberay-kopyasi-23.jpg

Örnek Ödeme Tablosu

Bankanın resmi web adresi üzerinden örnek olarak ödeme tablosu da paylaşılmış durumda. Bu tabloyla birlikte kredinin detaylarıyla ilgili olarak daha detaylı bilgiye sahip olabilmeniz mümkün. Örnek ödeme tablosu ise şu şekilde:

Canım Evim Konut Kredisi

Kredi Tutarı (TL)

Kredi Vadesi(Ay)

Aylık Faiz Oranı (%)

Tahsis Ücreti (TL)

Taksit Tutarı (TL)

Diğer Masraflar*(TL)

Yıllık Maliyet Oranı (%)

100.000

120

1,48

500

1.786,43

1.314,76

19,8835

Canım Evim Konut Projesi Şartları

Canım Evim Konut projesi sayesinde ev sahibi olmak isteyen yurttaşlar için gerekli kriterler ve detaylarda belirlenmiş durumda. Ancak nihai bilgiye ulaşabilmek için bankanın size en yakın şubesine müracaat etmenizde fayda var. Resmi web adresinde paylaşılan bilgiler ise şu şekilde:

  • Yıllık maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamaktadır.
  • Topla maliyet oranları örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
  • Tahsis ücreti, Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV)’nden muaftır.
  • (*)Diğer Masraflar; Ekspertiz ücreti 1100 TL ve ipotek tesis ücreti 214,76 TL’ dir.
  • Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 100.000 TL 120 ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi 210,90 TL’ dir.

ferhat-haberay-kopyasi-24.jpg

Canım Evim Konut Projesi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Son dönemlerde dijital bankacılık oldukça gelişmiş durumda. Halkbanka’sı da sağladığı güçlü altyapısı sayesinde birkaç dakikada başvuru talebi alabiliyor. Ancak konut kredilerinde kapsamlar ve detaylar çok daha kapsamlı olmasından kaynaklı olarak başvuru sahibinin şubeye gitmesi daha sağlıklı görünmekte. Sizlerde evinize en yakın Halkbank şubesine giderek Canım Evim Konut projesine başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.