İş Bankası faizleri devletten önce 1.29 da düşürdü

İş Bankası faizleri devletten önce 1.29 da düşürdü

Kamu bankalarının bazı kredileri 1.29 da düşürülmesi ile birlikte oldukça büyük bir ses geldi ve kredi çekecek olan vatandaşlar memnun oldu. Fakat kamu bankalarından önce İş Bankası faizlerini 1.29 a düşürdü.

Kamu bankalarının bazı kredileri 1.29 da düşürülmesi ile birlikte oldukça büyük bir ses geldi ve kredi çekecek olan vatandaşlar memnun oldu. Fakat kamu bankalarından önce İş Bankası faizlerini 1.29 a düşürdü. Böylece konut kredisi kullanmak isteyenler ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler otomobil kredisi kullanmak isteyenler eğitim veya Turizm alanında kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 1.29 faiz oranıyla 250 bin TL'ye kadar kredi alabilecekler. Konut kredisi ile ilgili olarak ise 1 milyon TL'yi mi takılır kredi almak mümkün.

issizlik-maasi-tazminat-yillik-izin-flas-deta-5080643.jpg

Doların hızlı bir şekilde yükselmesi ile birlikte umutsuzluğa kapılan vatandaşlar faizlerin indirileceğini duyması ile birlikte oldukça memnun oldu. Böylece nakit ihtiyaçlarını yüksek faizlerle gidermeye zorunda olan vatandaşlar faizlerin düşmesi ile birlikte daha makul seviyelerde kredi kullanabilecek.

Kredi koşulları neler

50.000 TL'ye kadar kredi kullanmak istemeniz durumunda 24 ay vadeye kadar kredi kullanabilirsiniz.Kullanacağınız kredileri istemeniz durumunda 3 aya kadar ertelemeniz mümkün. Kredilerin kullanacağız miktara göre belirli bir miktarda masrafı bulunmaktadır. Dilediğiniz zaman erken kapama yapabilirsiniz.

50.000 TL nin üzerinde kredi kullanmak istemeniz durumunda bu kredileri 36 ay vadeye kadar a değerlendirebilirsiniz. 1.29 faiz oranıyla çekeceğiniz kredileri 36 ay taksit ödeyebileceğiniz gibi aynı zamanda 3 ay erteleme imkanı da bulunmaktadır. Kredilerin erken kapanması mümkündür. Her Kredi olduğu gibi bu kredide de Hayat Sigortası yapılmaktadır.

Konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 1 milyon TL'ye kadar artık konut kredisi kullanabilecekler. Konut kredisi ile ilgili faiz ise 1.29 olarak tespit edildi. Böylece 120 ay vadeli bir şekilde istemeniz durumunda konut kredisi kullanabilirsiniz.

Araç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların 48 ay vadeye kadar kredi kullanmaları eskiden olduğu gibi Mümkün olacak gene 1.29 faiz oranı ile 300 bin TL'ye kadar Otomobil kredisi verilecek kredinin 3 ay erteleme imkanının bulunması da ayrıca İş Bankası tarafından sunmuş ekstra bir hizmet.

issizlik-maasi-tazminat-yillik-izin-flas-deta-5080667.jpg

İstediğin Yerden Başvur

Kredi kullanmak isteyenler şubelere gitmelerine artık gerek bulunmuyor. İnternet üzerinden veya SMS ile de krediye başvurabilirsiniz. Her hangi bir ek ücret ödemezsiniz. Bazen internet üzerinden daha cazip kampanyalar da sunulabilmektedir. Bu nedenle bu alanı da takip etmeniz faydanıza olacaktır.